Για κατοχή κόκας συνελήφθη η Πάρις Χίλτον

30.08.2010
Η 29χρονη κοσμική κληρονόμος συνελήφθη στο Λας Βέγκας για κατοχή κοκαΐνης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη πολύ σύντομα, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.


Η 29χρονη κοσμική κληρονόμος συνελήφθη στο Λας Βέγκας για κατοχή κοκαΐνης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη πολύ σύντομα, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

"Αστυνομικοί που σταμάτησαν μία μαύρη Κάντιλακ έξω από το ξενοδοχείο Wynn στις 23:30 περίπου, επειδή πίστευαν ότι κάποιος κάπνιζε χασίς μέσα σε αυτό, βρήκαν ποσότητα κοκαΐνης στην τσάντα της Πάρις Χίλτον (Paris Hilton)", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Μπορεί η εκπρόσωπος της αγαπημένης των παπαράτσι να μην έχει κάνει ακόμη επίσης επίσημη δήλωση, αλλά ο δικηγόρος της Ντέιβιντ Τσέρνοφ (David Chernoff) ενημέρωσε το κοινό για την απελευθέρωσή της.

"Αυτό το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί στα δικαστήρια και όχι στα ΜΜΕ", δήλωσε ο Τσέρνοφ, ενώ συμπλήρωσε ότι ζητάει από όλους να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα μέχρι να υπάρξει επίσημη απόφαση από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χίλτον σκοπεύει να αντικρούσει τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι η τσάντα στην οποία βρέθηκε η ουσία δεν ήταν δική της.

Μια παρόμοια περίπτωση είχε αντιμετωπίσει πριν από έναν μήνα περίπου η Πάρις. Τότε κρατήθηκε για για λίγες ώρες στο αεροδρόμιο της Κορσικής, αφού είχε βρεθεί μικρή ποσότητα μαριχουάνας στις αποσκευές της.

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, είχε γλιτώσει στο παρά πέντε τη σύλληψη όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Βραζιλίας και της Ολλανδίας στο πλαίσιο του πρόσφατου Μουντιάλ βρέθηκε -πάλι- σε τσάντα της ποσότητα μαριχουάνας. Η τσάντα όμως -πάλι- δεν ήταν δική της, αλλά μιας φίλης της, που τελικά αντιμετώπισε και τις ανάλογες κατηγορίες.

Επίσης πριν από λίγες μέρες, η Χίλτον απασχόλησε τα ΜΜΕ, καλώντας την αστυνομία στο σπίτι της, ύστερα από την βίαιη προσπάθεια αγνώστου να το διαρρήξει, απειλώντας τη μάλιστα με δύο μαχαίρια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα