Δείξε μου πού μένεις να σου πω πόσο star είσαι!

13.03.2007
Υπάρχουν περιοχές που φιλοξενούν τους «κοινούς θνητούς» και άλλες πιο προνομιακές που στεγάζουν τους αστέρες της εγχώριας showbiz. Το ΛΟΙΠΟΝ γι αυτή την εβδομάδα σας φιλοξενεί στον υπέροχο κόσμο των «επώνυμων» σπιτιών και σας αποκαλύπτει τα μυστικά τους.

Οι βόρειοι
Κηφισιά - Κεφαλάρι

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, έχουν χτίσει το δικό τους παλάτι σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της βόρειας Αθήνας, το Κεφαλάρι. «Κόσμημα» του σπιτιού αποτελεί η εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με τις μεγάλες τζαμαρίες που βλέπει σε έναν υπέροχο κήπο. Το σπίτι διαθέτει επίσης ευρύχωρα πάρκινγκ καθώς η παρουσιάστρια λόγω και του ότι η περιοχή είναι απομονωμένη από το κέντρο φοβάται να παρκάρει στους γύρω δρόμους. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα τεράστιο τζακούζι αλλά και μια υπέροχα διακοσμημένη κουζίνα, από τους πιο αγαπημένους χώρους για την ωραία Ελένη, μιας και ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη της αγάπη για τη μαγειρική.

Βάσια Παναγοπούλου - Φάνης Συναδινός

Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του έγγαμου βίου τους διανύουν αυτόν τον καιρό οι νιόπαντροι Βάσια Παναγοπούλου και Φάνης Συναδινός, αφού σε λίγο καιρό θα ακουστούν νέα μωρουδίστικα γέλια από το σπίτι τους. Πρόκειται για μια διώροφη κατοικία λίγο πιο πάνω από την κεντρική πλατεία του Κεφαλαρίου, στην οποία η ηθοποιός έχει φροντίσει να βάλει το προσωπικό της διακοσμητικό γούστο. Και αν κάποιος αδιάκριτος περαστικός θελήσει να παρατηρήσει τα εν οίκω της ευτυχισμένης οικογένειας, μάλλον θα δυσκολευτεί, αφού, όπως μαθαίνουμε, η ίδια η ηθοποιός έχει ζητήσει να φτιάξουν ένα «φυσικό τοίχος» από ψηλά δέντρα που ομολογουμένως προσθέτουν μια φυσική ομορφιά στον εξωτερικό χώρο.

Κάτω Κηφισιά

Ρούλα Κορομηλά - Νάσος Γαλακτερός

Το δικό τους ξεχωριστό παλάτι στην Κάτω Κηφισιά έχει και ένα ακόμη ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz και δεν μιλάμε γι άλλους από τη Ρούλα Κορομηλά και τον Νάσο Γαλακτερό. Είναι αλήθεια ότι είναι από τα ζευγάρια που δεν δίνουν αφορμές και διατηρούν τη διακριτικότητα όσον αφορά την προσωπική τους ζωή. Κι ένας τρόπος να το καταφέρνουν αυτό δεν είναι άλλος από το «ησυχαστήριό» τους, που σίγουρα «τραβάει» την προσοχή όσων περαστικών περνούν από μπροστά του. Οι γραμμές του είναι ιδιαίτερα μοντέρνες και το κάνουν να ξεχωρίζει αισθητά από τις υπόλοιπες γύρω κατοικίες. Εντύπωση προκαλεί η γυάλινη κουπαστή αλλά και τα πανύψηλα μεγάλα δέντρα που εμποδίζουν κάποιον να δει λεπτομέρειες από τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Η αγορά του σπιτιού, του οποίου οι γραμμές είναι minimal, έφτασε το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Ανδρέας Μικρούτσικος - Δήμητρα Ρουμπέση

Μπορεί η Μήλος να είναι ο αγαπημένος τους καλοκαιρινός προορισμός, ωστόσο το χειμερινό τους καταφύγιο δεν είναι άλλο από τη μονοκατοικία τους 280 τ.μ. στην Κάτω Κηφισιά.

Φιλοθέη

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης

Πριν από καιρό είχαν δεχθεί την πρόταση από εκπομπή του Discovery να φιλοξενήσουν τους ξένους δημοσιογράφους για πρώτη φορά στο σπίτι τους στη Φιλοθέη. Το σπίτι τους, η αξία του οποίου φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, πρόκειται για μια υπερπολυτελή μονοκατοικία 280 τ.μ. Το πιο όμορφο σημείο του σπιτιού αποτελεί σίγουρα η περιφραγμένη πισίνα προκειμένου να μην κινδυνεύει η αγαπημένη τους κόρη Μελίνα.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Γέννημα - θρέμμα Φιλοθέης είναι ο επιτυχημένος tv star. Συχνά στο σπίτι δέχεται και πολλές επισκέψεις από τους «κολλητούς» του, με τους οποίους τον δένουν μακροχρόνιοι δεσμοί φιλίας από τα χρόνια της φοίτησής τους στη δραματική σχολή του Κουν. Έτσι, οι Χρήστος Λούλης, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννα Παππά είναι από τους λίγους τυχερούς που η πόρτα της πολυτελέστατης μονοκατοικίας του Χριστόφορου ανοίγει αποκλειστικά γι αυτούς.

Μελίσσια

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Εδώ και χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διαμένει στη μόνιμη κατοικία του στα Μελίσσια.

Βριλήσσια

Αννα Ανδριανού

Σε ένα πολυτελέστατο συγκρότημα μονοκατοικιών φιλοξενείται η μόνιμη κατοικία της σεναριογράφου των επιτυχιών και αγαπητής ηθοποιού Άννας Ανδριανού.

Οι κεντρικοί
Κυψέλη

Γιώργος Καπουτζίδης - Αργύρης Αγγέλου - Μιχάλης Μαρίνος

«Γείτονες» είναι οι τρεις πρωταγωνιστές του «Παρά πέντε». Μάλιστα ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Αργύρης Αγγέλου μένουν τόσο κοντά, έτσι ώστε περνάνε απίστευτα πολλές ώρες είτε στο σπίτι του ενός είτε στο σπίτι του άλλου. Από την άλλη μπορούν συχνά και συναντιούνται για καφέ και με το «πόνι» Μιχάλη Μαρίνο, του οποίου το διαμέρισμα είναι δίπλα από τις καφετέριες της Φωκίωνος Νέγρη.

Κολωνάκι

Ανθιμος Ανανιάδης

Πρόσφατα και ιδιαίτερα μετά την τρομακτική επιτυχία της «Μαρίας της άσχημης» ανακάλυψε το «κρησφύγετό» του από τα χιλιάδες κοριτσάκια που τον πολιορκούν σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Κολωνακίου όπου μένει μόνος του.

Εμη Λιβανίου

Σε πολυτελέστατο διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνακίου μένει με τον αγαπημένο της σύζυγο Αντώνη Λιβάνιο και τα παιδιά τους η όμορφη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Στον υπέροχο ζεστό χώρο του καθιστικού του σπιτιού, που καταλαμβάνει και τα περισσότερα τετραγωνικά, δεσπόζει μια τηλεόραση plasma 50 ιντσών φυσικά για να ενημερώνεται ανά πάσα στιγμή. Πώς φαίνεται η καλή δημοσιογράφος!

Μαρία Σταματέρη

Στο δικό της διαμέρισμα κοντά στους εμπορικότερους δρόμους του Κολωνακίου μένει η Μαρία Σταματέρη. Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα δεν μπορεί να αποφύγει να δει αντικείμενα ιδιαίτερης αισθητικής από τα ταξίδια που τόσο συχνά λατρεύει να κάνει.

Τζίνα Αλοιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης

Το νιόπαντρο ζευγάρι προτιμά να περνάει τα περισσότερα βράδια του στο σπίτι του στην Ηρώδου Αττικού με καλούς και στενούς φίλους. Δεν παραλείπουν ωστόσο να συχνάζουν και στο Ψυχικό, περιοχή όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια και μεγάλωσε ο Παύλος Βαρδινογιάννης.

Οι νότιοι
Βούλα

Ελένη Πετρουλάκη - Ιλια ιβιτς

Πολύ λίγοι είναι οι «τυχεροί» που έχουν τη δυνατότητα να μπουν στα ενδότερα της εντυπωσιακής μονοκατοικίας τους στη Βούλα. Τον Ιανουάριο του 2005, όταν και γεννήθηκε η πρώτη τους κόρη Άννα-Μαρία, πετούσαν στους επτά ουρανούς και το μόνο που φρόντισαν ήταν να βρουν την πλησιέστερη στο σπίτι παιδική χαρά όπου και πηγαίνει κάθε απόγευμα ο «κλασικός χαζομπαμπάς» Ίλια την κορούλα του. Και σήμερα με την «άφιξη» εδώ και λίγων ημερών των διδύμων μοιάζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αφού στο σπίτι τους είναι όλα έτοιμα με ξεχωριστά δωμάτια και κρεβατάκια για τα δίδυμα.

Πέγκυ Ζήνα - Γιώργος Λύρας

Οι πιο περιζήτητοι μελλόνυμφοι της showbiz ζούνε σε μια όμορφη μονοκατοικία που πρόσφατα απέκτησαν στη Βούλα. Η αξία του συγκεκριμένου σπιτιού ανέρχεται στις 440.000 ευρώ. Και στα δέκα χρόνια που είναι μαζί φρόντισαν να έχουν φτιάξει και ένα εξοχικό στην πατρίδα του Γιώργου Λύρα, τη Ναύπακτο.

Γλυφάδα

Ελενα Παπαρίζου - Τόνι Μαυρίδης

Όταν πήρε την απόφαση το αγαπημένο ζευγάρι να επενδύσει σε κάποιο ακίνητο, μόνο στα νότια άρχισαν να ψάχνουν. Γι αυτό και όταν ήρθαν από τη Σουηδία είχαν νοικιάσει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στη Γλυφάδα. Και δυσκολεύτηκαν πολύ καιρό μέχρι να βρουν το σπίτι των ονείρων τους. Έτσι, στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού βρέθηκαν σε ένα συγκρότημα δύο κατοικιών, που, όπως ήταν φυσικό, τους ξετρέλανε γιατί βρίσκεται και στο ήσυχο «φιλέτο» της περιοχής. Η μεζονέτα σήμερα στεγάζει τον έρωτά τους και μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες είναι να προσκαλούν φίλους τους για να περνούν ευχάριστα και με πολύ γέλιο τα βράδια τους.

Νότης Σφακιανάκης

Στη Γλυφάδα εδώ και πολλά χρόνια μένει μόνιμα ο Νότης με την αγαπημένη του οικογένεια. Η αξία της συγκεκριμένης μονοκατοικίας αγγίζει τις 411.000 ευρώ.

Γιώργος Μαζωνάκης

Ο κύριος «Gucci φόρεμα» έχει στην ιδιοκτησία του και μένει μόνιμα μετά το Λυκαβηττό όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής του επιτυχίας σε μια ιδιόκτητη μονοκατοικία στη Γλυφάδα αξίας 800.000 ευρώ.

Βουλιαγμένη

Λευτέρης Πανταζής

Ο δημοφιλής ΛεΠα έχει μια βίλα χτισμένη σε τρία επίπεδα με πισίνα αξίας 3 εκατομμ υρίων ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ