Έρχεται η άνοιξη, καιρός για ρομάντζα!

01.03.2007
Μαζί με την άνοιξη γιορτάζουμε κάθε χρόνο και τον έρωτα. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον πρώτο μήνα της ωραιότερης εποχής του χρόνου με ένα αφιέρωμα στα πιο «hot» ζευγάρια αυτή τη στιγμή.

Μαζί με την άνοιξη γιορτάζουμε κάθε χρόνο και τον έρωτα. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον πρώτο μήνα της ωραιότερης εποχής του χρόνου με ένα αφιέρωμα στα πιο «hot» ζευγάρια αυτή τη στιγμή.

Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης
Οι «μοδάτοι»

Εδώ και πολλούς μήνες πολλοί αναζήτησαν κάτι να πιαστούν για να επιβεβαιώσουν τα περί έρωτος της πανέμορφης δίμετρης Βίκυς με το γοητευτικό εργένη αδελφό της Σήλιας Κριθαριώτη. Και όλα τεκμηριώθηκαν τελικά στα βραβεία «Οι άνδρες της χρονιάς», όπου έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Σήμερα κλείνουν 4 μήνες σχέσης και είναι τόσο λαμπεροί όσο προστάζουν τα φώτα της πασαρέλας πάνω στην οποία άλλωστε γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Το πρώτο casting της Βίκυς είχε γίνει στο ατελιέ της Σήλιας και από τότε η μοίρα σαν να έκλεισε το μάτι στο μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, που τελευταία μας απέδειξε πόσο καλά «χορεύει» και στο ρόλο της παρουσιάστριας talent show. Tώρα όλοι περιμένουν τα «ευχάριστα», αφού γνωρίζουν ότι η Βίκυ μπαίνει πάντα σε μακροχρόνιες σχέσεις. Να θυμίσουμε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Βόλφγκαγκ Κερέλ, που η απόφασή τους να χωρίσουν έσκασε σαν βόμβα λίγο πριν από τα σχέδια γάμου.

Χρήστος Δάντης Φλώρα Θεοδώρου
Βρήκε τη «Madonna» της ζωής του

Θα ακολουθήσει ο Χρήστος, σε περίπτωση που μας εκπροσωπήσει στην Eurovision, το παράδειγμα του Ανδρέα Μικρούτσικου που ανέβηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του Σοφία Βόσσου στη μεγαλύτερη μουσική σκηνή της Ευρώπης; Και αν πολλοί αναρωτιέστε το «γιατί», θα πρέπει να πούμε ότι η γυναικεία φωνή που «κρύβεται» πίσω από τα φωνητικά της γιουροβιζιονικής ροκιάς του Χρήστου «Νο Μadonna» δεν είναι άλλη από τη σύντροφο της ζωής του Φλώρα Θεοδώρου. Σε συνεντεύξεις τους δηλώνουν ότι το ενδεχόμενο να παντρευτούν δεν το έχουν ακόμη εξετάσει, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι έχουν βάλει στόχο και προτεραιότητα μόλις καταλαγιάσει όλος ο πανικός των ημερών για τη Eurovision να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, που μετράει ήδη τριάμισι χρόνια.

Νίκος Καρβέλας - Αννίτα Πάνια
Κι ας είμαι ροκ, μη με φοβάσαι!

Τίποτα δεν φαίνεται να σκοτίζει το τόσο-ροκ-για-να-είναι-αληθινό ζευγάρι. Ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά δεν παραχωρούν ουδέποτε συνέντευξη, ακόμη και για τη δουλειά τους. Ο Νίκος τής αφιερώνει τραγούδια στα οποία χαρίζει το όνομά της και τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης της Αννίτας. Κι ενώ σύμφωνα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης δηλώνει πως είναι πολύ ενθουσιασμένος στην ιδέα πως θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας ύστερα από 22 ολόκληρα χρόνια! Η Αννίτα βέβαια γελάει με όλα αυτά και τα διαψεύδει κατηγορηματικά. Αλήθεια ή μύθος; Αυτή η άνοιξη θα δείξει!

Γιώργος Λιάγκας - Eλενα Γράβεζα
Οι παλιές αγάπες ξαναζούν

Λένε ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν πεθαίνουν ποτέ. Έτσι, δεν έκανε εντύπωση στον καλλιτεχνικό χώρο η επανασύνδεση της πανέμορφης Έλενας και του κεντρικού παρουσιαστή του «νεανικού δελτίου» Γιώργου Λιάγκα. Οι δυο τους άλλωστε υπήρξαν για περίπου τρία χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Χωρίς ποτέ να προκαλέσουν αρνητικά τα φώτα της δημοσιότητας, ζούσαν το μεγάλο έρωτά τους, περνώντας πολλά από τα ρομαντικά βράδια τους στο σπίτι του δημοσιογράφου στη Βουλιαγμένη. Και απ ό,τι φαίνεται, δεν άντεξαν χώρια και είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Eλενα Ράπτη - Γιάννης Μαρακάκης
Το ομορφότερο «deal» της Έλενας

Όταν στις 10 Δεκεμβρίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το σωματείο «Αγάπη», ιδρυτικό μέλος του οποίου είναι η πανέμορφη Έλενα, διοργάνωνε ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, πού να φανταζόταν η όμορφη Θεσσαλονικιά ότι ο «Πάρης» της καρδιάς της θα καθόταν μόνο λίγα καθίσματα μακριά της, συμμετέχοντας στο πάνελ των ομιλητών. Το «κλικ» έγινε κι έτσι γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και έκτοτε κυκλοφορούν σε κοσμικά στέκια, όπως το «Βaraonda», πάντα μαζί και πιο λαμπεροί από ποτέ. Ποιος βάζει στοίχημα ότι θα είναι το πιο καυτό ζευγάρι που θα λατρεύουμε να κυνηγούμε για μια φωτογραφία;

Αγγελική Δαλιάνη Μάνος Παπαγιάννης
Ερωτευμένοι και «κυνηγημένοι»

Είναι τελικά ή δεν είναι μαζί; Όλοι με αυτό το ερώτημα μένουν όταν η αρχική ανακάλυψη της σχέσης τους, που προέκυψε από μια θεατρική παράσταση του περασμένου καλοκαιριού, έκανε το γύρο όλων των τηλεοπτικών καναλιών και εντύπων της χώρας. Είναι ίσως το πιο κυνηγημένο ζευγάρι, γι αυτό και πλέον ο πρωταγωνιστής του «Έρωτα» δεν δίνει το «παρών» όταν τον καλούν φίλοι και γνωστοί και η «Μαρία η άσχημη» αποφεύγει όσο τίποτε άλλο να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τη σχέση τους. Πάντως, θα ήταν δύσκολο να μην επηρεαστεί η σχέση τους όταν καθημερινά 2.500.000 άνθρωποι αποζητούν από τα μέσα οτιδήποτε νέο αφορά την «άγνωστη ζωή» της νεαρής ταλαντούχας ηθοποιού.

Σοφία Αλιμπέρτη Αλέξανδρος Παρθένης
Καλομελέτησαν κι ήρθε ο έρωτας

Όλα ξεκίνησαν από την Κύπρο, όταν ο Αλέξανδρος έγινε εν μια νυκτί ο συμπαρουσιαστής της Σοφίας σε δημοφιλέστατο τηλεπαιχνίδι. Από εκεί και έπειτα ξεκινάει να ξετυλίγεται δειλά δειλά το κουβάρι του έρωτά τους, που πολλοί εστιάζουν στη διαφορά ηλικίας μεταξύ των δυο τους. Το «Fame story» που παρουσίαζε η Σοφία και η παρουσία του Αλέξανδρου κάθε Κυριακή στα πλατό της εκπομπής ήταν απλώς η αφορμή για να έρθει ξανά στην επιφάνεια το ερώτημα «είναι ή δεν είναι μαζί». Τελικά, από τότε είναι μαζί και στο πρόσωπό του η Σοφία βρήκε, όπως όλα δείχνουν, τον ιδανικό σύντροφο, που αποτελεί και μόνιμο συνεργάτη της στο φετινό «Καλομελέτα κι έρχεται». Το ερώτημα που «καίει» για τη φετινή άνοιξη βέβαια είναι, αν πέρα από την «Ελλάδα», που θα αναρωτιέται σύντομα η Σοφία «αν έχει ταλέντο», θα έχουν και οι ίδιοι ταλέντο στο να μην αντιληφθεί κανείς το πότε και πού θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Καλομοίρα - Γιώργος Μακλής
Ερωτευμένοι από το παρελθόν!

Η τρισχαριτωμένη Καλομοίρα βρήκε επιτέλους το ταίρι της και μάλιστα μας τον έδειξε κιόλας. Η ιστορία αγάπης τους θυμίζει πολύ ρομαντικό παραμύθι, μιας και η γνωριμία τους ξεκινά από τα παιδικά τους χρόνια, όταν έπαιζαν μαζί στην ίδια γειτονιά. Η αγαπημένη Ελληνοαμερικανίδα κρατούσε σαν επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους, που μετράει εφτά περίπου μήνες. Ο Γιώργος την ξέρει από μωρό, καθώς οι γονείς τους είναι από το ίδιο χωριό της Σπάρτης. Μεγάλωσαν και οι δύο μεταξύ Ουάσιγκτον, Νέας Υόρκης και Ελλάδας και η σχέση τους «άνθησε» με την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Το πρώτο φιλί της Καλομοίρας ήταν από το λιγομίλητο Γιώργο, που φαίνεται να βάζει πλώρη για μόνιμη κατοικία, μιας και θέλει να δραστηριοποιηθεί στις επενδύσεις ακινήτων. Το στιγμιότυπο εδώ από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο «Maya-Maya» που τραγουδάει ο Χρήστος Πάζης.

Τάμτα - Γρηγόρης Πετράκος
Έρωτας με την πρώτη φωνή

«Θα είναι ο Γρηγόρης στο πλευρό της Τάμτας, αν προκριθεί να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision;» φαίνεται να αναρωτιούνται οι θαυμαστές του ξεχωριστού στυλ της. Εκείνη αποκαλύπτει ότι τον πρόσεξε για πρώτη φορά όσο ακόμη βρισκόταν στο «Fame story». Είχε ερωτευτεί τη φωνή του και μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Δεν είναι από τα ζευγάρια που «κρύβονται» από τους φωτογραφικούς φακούς, μιας και, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν η ίδια η Τάμτα στο ΛΟΙΠΟΝ, «γιατί να κρύψω τη σχέση μου. Είμαι περήφανη για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου, γιατί να ντραπώ;». Τώρα όλοι περιμένουν το γάμο από το πιο δροσερό ζευγάρι της showbiz.