Tα ξαναβρήκε με τη νονά της

06.03.2007
Τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις και μερικές φορές «λούζεσαι» την άκομψη συμπεριφορά τους, που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση.

Τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις και μερικές φορές «λούζεσαι» την άκομψη συμπεριφορά τους, που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έτσι έγινε και με τη θεία και νονά της Πέγκυς Ζήνα, την Όλγα Γαλίτση, που έχει στενοχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την καλλιτέχνιδα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε πάντα πολύ καλή σχέση με τη θεία της Όλγα, η οποία είναι και η πνευματική της μητέρα. Η συμπεριφορά της όμως τον τελευταίο καιρό ενόχλησε την αγαπημένη της βαφτιστήρα. Αιτία ήταν η απόφαση της νονάς της να εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας προσωπικές καταστάσεις που αφορούσαν την Πέγκυ.

Οι δυο τους ήταν αχώριστες και γενικά μεγάλωσαν μαζί σε μια δεμένη οικογένεια. Η Στέλλα Χρυσικοπούλου, μητέρα της Πέγκυς, η αδελφή της Όλγα και η γνωστή τραγουδίστρια ενώθηκαν μάλιστα ακόμη περισσότερο μετά το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, όπου οι τρεις τους έγιναν μια «γροθιά» προκειμένου να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες που έφερε ο αναπάντεχος χαμός του.

Πριν από λίγο καιρό όμως και μια κακιά στιγμή τα λόγια της θείας της πλήγωσαν την Πέγκυ, παρόλο που η ίδια δεν έδωσε συνέχεια στα λεγόμενά της. Κράτησε την ψυχραιμία της και έδωσε τόπο στην οργή, κάτι άλλωστε που είναι στοιχείο του χαρακτήρα της.

Η Πέγκυ Ζήνα συνηθίζει να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην εξαγριώνεται με ό,τι την ενοχλεί, αντίθετα οι τόνοι της ανεβαίνουν μόνο όταν τραγουδάει. Δεν αντέδρασε λοιπόν εν θερμώ και άφησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Έτσι, βρήκε την κατάλληλη στιγμή να πλησιάσει τη νονά της, με σκοπό να διαλυθεί η άνευ λόγου «κόντρα» μεταξύ τους. Η Πέγκυ έκανε το πρώτο βήμα και την έκπληξη μαζί και επισκέφθηκε την Όλγα στο κατάστημα ενδυμάτων που έχει ανοίξει στο Μοσχάτο.

Σε ήρεμο κλίμα και με μια τεράστια αγκαλιά, που προκάλεσε συγκίνηση και στις δύο, όλα έληξαν και η «κόντρα» πέρασε αμέσως στο παρελθόν. Οι πελάτες που μπαινόβγαιναν στο κατάστημα ήταν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του περιστατικού, αφού θεία και ανιψιά μίλησαν για αρκετή ώρα διαλύοντας την παρεξήγηση.

Ήταν μια μοναδική στιγμή, ένα γεγονός που ανακούφισε την Πέγκυ, η οποία παρόλο που δεν είχε καμία εμπλοκή έριξε νερό στο κρασί της. Αυτό ήταν κάτι που την έκανε πραγματικά ευτυχισμένη, όπως και τη μητέρα της, της οποίας ήταν μεγάλη επιθυμία να συνεννοηθούν οι δυο τους και η σχέση τους να ξαναγίνει όπως παλιά. Ρ.Σ.