Σέξι κι όποιος αντέξει, το κορίτσι του Ρονάλντο

26.08.2010
Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) έγινε παγκοσμίως γνωστή από τότε που τα άρχισε να βγαίνει με τον διάσημο 25χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Όμως, διάσημη δεν είναι -ή δεν θα μείνει- γι' αυτό. Και οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο καινούριο τεύχος του περιοδικού "GQ" έρχονται ως τρανή απόδειξη για του λόγου το αληθές!


Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) έγινε παγκοσμίως γνωστή από τότε που τα άρχισε να βγαίνει με τον διάσημο 25χρονο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Όμως, διάσημη δεν είναι -ή δεν θα μείνει- γι' αυτό. Και οι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο καινούριο τεύχος του περιοδικού "GQ" έρχονται ως τρανή απόδειξη για του λόγου το αληθές!

Το 24χρονο μοντέλο από τη Ρωσία πόζαρε για μια σειρά από συγκλονιστικές φωτογραφίες επιδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα προσόντα της, τα οποία την έκαναν να ξεχωρίσει από τόσα και τόσα άλλα μοντέλα.

Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση δεν έρχεται μόνο από την εικόνα, αλλά και από το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογράφηση. Παρόλο που από τις αρχές του χρόνου έχει σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), έναν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και σίγουρα τον πιο ακριβοπληρωμένο αυτή τη στιγμή, στη συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό, η Ιρίνα παραδέχεται ότι της ίδιας, δεν της πολυαρέσει το... άθλημα.

Χωρίς να απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Κριστιάνο, η Ρωσίδα καλλονή είπε γελώντας: "Δεν είμαι οπαδός του ποδοσφαίρου και αυτό είναι σίγουρο".

Το προφίλ της Ιρίνα "πήρε τα πάνω του" εδώ και λίγο καιρό, και συγκεκριμένα μετά την αποκάλυψη ότι ο αγαπημένος της έγινε πατέρας ενός μικρού αγοριού. Την ανακοίνωση, μάλιστα έκανε ο ίδιος ο Ρονάλντο μέσω της σελίδας του στο Facebook, χωρίς όμως να δίνει μέχρι και σήμερα πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα της μητέρας του μωρού.

Μπορεί σε όλη αυτή την ιστορία η Σέικ να στάθηκε στο πλευρό του καλού της και με το παραπάνω -κερδίζοντας μάλιστα και πολλά περισσότερα "κλικ" για την προσωπική της προβολή- ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το αν και κατά πόσο η ίδια έχει σκοπό να αναμειχθεί στην ανατροφή του μικρού Ρονάλντο, την οποία προς το παρόν έχουν αναλάβει η μητέρα και η αδελφή του Κριστιάνο.

Γεννημένη στο 30.000 κατοίκων Γενάνζελισκ της Ρωσίας, η Ιρίνα παραδέχτηκε ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση αφήσει την πατρίδα της και να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει το όνειρό της.

"Δεν είχαμε ούτε καν περιοδικά μόδας εκεί", αποκάλυψε. "Έχουμε βέβαια πολλά δάση τριγύρω και απολαμβάνουμε τον καθαρό αέρα και τη φύση. Στην πλατεία που υπάρχει στο κέντρο της πόλης υπάρχει το άγαλμα ενός κύκνου -που είναι και το σύμβολό της. Επίσης μπορείς κανείς να επισκεφτεί τα ορυχεία που βρίσκονται κοντά, και... αυτό είναι όλο. Δεν έχει τίποτα άλλο να δεις εκεί", συμπλήρωσε, δίνοντας έτσι μια σαφή εικόνα της πόλης στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συνεργασία της με τον οίκο εσωρούχων "Victoria's secret" καθώς και την παρουσία της στις σελίδες του περιοδικού "Sport's Illustrated", αποκαλύπτει πώς την ανακάλυψαν καθώς και τι την ενθάρρυνε στο να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

"Ήταν καθαρή τύχη. Η μητέρα μου είδε μια διαφήμιση σε μια στάση λεωφορείου και με πήγε μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή μου σε μία τοπική σχολή ομορφιάς. Εκεί, με πρόσεξε ένας άντρας που δούλευε σε ένα τοπικό πρακτορείο μοντέλων και μου πρότεινε να συμμετάσχω στα καλλιστεία για την 'Μις Τσελιαμπίνσκ'", εξήγησε.

"Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα έκανα καριέρα μοντέλου και το ότι κέρδισα εκείνον τον διαγωνισμό ομορφιάς ήταν τεράστια έκπληξη για μένα. Μετά, πήγα στο Παρίσι, όπου και ξεκίνησα επαγγελματικά το μόντελινγκ".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα