Χάιντι Μόνταγκ: "Θέλω να βγάλω το στήθος μου"

26.08.2010
Φαίνεται ότι δεν της έφτασαν οι 10 πλαστικές επεμβάσεις που έκανε μέσα σε μία μέρα της 23χρονης πρωταγωνίστριας ριάλιτι και θέλει να ξαναβρεθεί άμεσα στο χειρουργείο. Αυτή τη φορά όμως για τελείως διαφορετικό λόγο.


Φαίνεται ότι δεν της έφτασαν οι 10 πλαστικές επεμβάσεις που έκανε μέσα σε μία μέρα της 23χρονης πρωταγωνίστριας ριάλιτι και θέλει να ξαναβρεθεί άμεσα στο χειρουργείο. Αυτή τη φορά όμως για τελείως διαφορετικό λόγο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό, θέλει απεγνωσμένα να βγάλει τα εμφυτεύματα από το στήθος της και να ξαναγίνει... φυσιολογικός άνθρωπος.

Η Χάιντι έκανε την τελευταία προσθετική στήθους -γιατί είχε προηγηθεί ακόμη μία- στις 20 Νοεμβρίου και το αποτέλεσμα ήταν υπερβολικό. Τουλάχιστον για τους περισσότερους.
Τότε εκείνη ήταν ενθουσιασμένη. Όμως, τώρα, άλλαξε γνώμη, κυρίως αφού 9 μήνες μετά την επέμβαση έχει ακόμη πόνους, με το σώμα της να μην φαίνεται να συνηθίζει τη νέα του μορφή. "Έχω τεράστιο άγχος για αυτό. Παίρνω συνέχεια φάρμακα για τον πόνο, αλλά δεν λέει να σταματήσει", αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό "Life & Style".

Εκτός του πόνου, η Μόνταγκ εξήγησε ότι εξαιτίας του μεγέθους του μπούστου της, δεν μπορεί να αγκαλιάσει τα τέσσερα σκυλιά της, ούτε όμως και να φορέσει κάτι που δεν έχει ραφτεί ειδικά για εκείνη. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της όμως, όπως προκύπτει, είναι το ότι παρόλη την εμμονή της με τη γυμναστική, το τεράστιο στήθος της δεν της επιτρέπει να αθληθεί με κανέναν τρόπο.

"Νιώθω παγιδευμένη μέσα στο ίδιο μου το σώμα", λέει η ίδια με ένταση, ενώ αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό, αφού έχει μείνει χωρίς γιατρό. Ο δικός της πλαστικός χειρουργός, Δρ. Φρανκ Ράιαν (Dr. Frank Ryan) πέθανε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στις 17 Αυγούστου.

Ο Ράιαν είχε δεχτεί ισχυρή κριτική μετά τις πολλαπλές εγχειρήσεις που είχε πραγματοποιήσει στην Μόνταγκ μέσα σε μία μόνο μέρα, ενώ η ίδια είχε αποκαλύψει ότι είχε κοντέψει να πεθάνει από το πολύ αναισθητικό. Τότε όμως είχε παραδεχτεί ότι άξιζε τον κόπο. Σήμερα έχει άλλη γνώμη, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να το διορθώσει.

Στην ίδια συνέντευξη η Χάιντι υποστηρίζει ότι και ο τότε σύζυγός της, Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) ήταν αντίθετος στο όλο εγχείρημα και είχε προσπαθήσει να της αλλάξει γνώμη, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Αυτές τις μέρες, παρεμπιπτόντως, ο Πρατ απειλεί ότι έχει στα χέρια του ιδιωτική ταινία πορνό με πρωταγωνίστριες την πρώην γυναίκα του και μία άλλη γυναίκα και ότι θα τη "διαρρεύσει" στο δίκτυο.

Από την πλευρά της η Χάιντι αρνείται ότι υπάρχει τέτοια ταινία σεξ και δηλώνει ότι αυτό που θέλει είναι μόνο να ζήσει απλά και όμορφα στην Κόστα Ρίκα. "Απλά θέλω να ξεφύγω από το Χόλιγουντ. Δεν έχω τίποτα εκεί. Ούτε οικογένεια, ούτε φίλους", παραδέχεται με λύπη.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα