Στέλλα Καπεζάνου-Φιξ

15.02.2007
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την οικογενειακή μου ζωή και με έχει συνεπάρει τόσο ο ρόλος της μαμάς κοντά στον πεντέμισι μηνών μπέμπη μου όσο και της συζύγου, που δεν μου λείπει προς το παρόν τουλάχιστον η δουλειά μου».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη με την οικογενειακή μου ζωή και με έχει συνεπάρει τόσο ο ρόλος της μαμάς κοντά στον πεντέμισι μηνών μπέμπη μου όσο και της συζύγου, που δεν μου λείπει προς το παρόν τουλάχιστον η δουλειά μου». Αυτά μου δήλωσε με μάτια γεμάτα λάμψη και ευτυχία η πανέμορφη Στέλλα Καπεζάνου-Φιξ.

Ένα από τα πιο αγαπητά κορίτσια του modeling, με έντονη φωτογένεια, άνεση στο φακό και επαγγελματική συνέπεια, προσόντα που την έβαλαν σχεδόν αμέσως στον τηλεοπτικό χώρο παρουσιάζοντας τηλεοπτικές εκπομπές με περιεχόμενο μόδας, μουσικής και lifestyle. Ο έρωτας που ήρθε ξαφνικά στη ζωή της στο πρόσωπο του Γιάννη Φιξ έγινε στη συνέχεια γάμος και λίγο αργότερα μια πανέμορφη οικογένεια. Η όμορφη Στέλλα από τη στιγμή που έγινε μητέρα έπαψε να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, επειδή θεωρεί ότι πρέπει να μεγαλώσει η ίδια το παιδί της και όχι να το αναθέσει σε κάποια νταντά, όπως συνηθίζεται σε πολλές οικογένειες των βορείων προαστίων. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, δείχνει ξεκάθαρα τις συνειδητοποιημένες επιλογές της και ακολουθεί τον ανάλογο τρόπο ζωής. Ενώ ως εργένισσα έδινε συχνότατα το «παρών» σε πάρτι και άλλες κοσμικές εξόδους, τώρα εμφανίζεται σπανιότατα, όπως πρόσφατα στο πάρτι του Νίκου Αλιάγα. Ντυμένη στα μαύρα με ένα deux pieces σύνολο, πανταλόνι του οίκου Chloe που λατρεύει, μπλούζα Malandrini και ένα εκπληκτικό ζευγάρι μακριά, χρυσά σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους, κομψή όσο ποτέ, απέδειξε ότι μπορεί να απέχει γενικά από την κοσμική ζωή, αλλά ανταποκρίνεται επάξια σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις.