Άντρες με τα όλα τους

08.02.2007
Πριν αποφασίσετε να πείτε το μεγάλο «ναι» καλό είναι να έχετε αποκτήσει μια σχετική εμπειρία γύρω από το ισχυρό φύλο, για να ξέρετε τι σας περιμένει και να πάρετε τα ανάλογα μέτρα. Στη ζωή κάθε γυναίκας υπάρχουν κάποιες εμπειρίες που καμία δεν πρέπει να χάσει, προκειμένου να μπορέσει να καταλάβει τι θέλει, τι της ταιριάζει, πώς λειτουργεί η αντρική ιδιοσυγκρασία. Μάθετε από τα λάθη σας δοκιμάζοντας πέντε τύπους αντρών, για να μπορέσετε να εκτιμήσετε περισσότερο τον κατάλληλο όταν εμφανιστεί στη ζωή σας

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κύριος «τοπ μόντελ»
Ντύνεται στην τρίχα, έχει βελούδινη φωνή και μοιάζει με αντρικό μοντέλο. Μια ματιά στο καλοραμμένο του κοστούμι κι έχετε παραδώσει τα όπλα. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που το φοράει

Επώνυμοι «φιγουρίνια»: Κρις Νοθ, οποιοσδήποτε υποδύθηκε τον Τζέιμς Μποντ, Αλέξανδρος Παρθένης, Άνθιμος Ανανιάδης, Νίκος Αλιάγας.

Τι θα σας διδάξει: Από τους βραζιλιάνικους γλουτούς μέχρι τη σωστή παλαίωση του Καμπερνέ, θα μάθετε τα πάντα γύρω από την γκλαμουράτη ζωή. Τα δείπνα θα είναι σε ρεστοράν πέντε αστέρων και η συζήτηση πνευματώδης. Θα βγείτε από τη σχέση έχοντας επίγνωση της μοιραίας γυναίκας που κρύβετε μέσα σας.

Το πρόβλημα: Ως γνήσιος 007 είναι γεννημένος κυνηγός. Ξέρει ακριβώς τι κάνει και με ποιον τρόπο αυτό σας επηρεάζει αλλά και όλες τις γυναίκες. Οι πιθανότητες να αφήσει τα σινιέ ρούχα του και να βολευτεί σε μια καθημερινή σχέση είναι ελάχιστες, αλλά στο μεταξύ μπορείτε να απολαύσετε μερικές βόλτες με το σπορ αμάξι του.

Ο κύριος «ρομαντικός»
Εμφανίζεται κρατώντας μια ανθοδέσμη, αφήνει ρομαντικά σημειώματα και απαγγέλλει στίχους μεγάλων ποιητών. Θα σας κάνει να νιώσετε σαν ηρωίδα από μυθιστόρημα του προηγούμενου αιώνα.

Επώνυμοι «ρομαντικοί»: Κάρι Γκραντ, Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Δον Ζουάν, Μέμος Μπεγνής, Κώστας Καραφώτης.

Τι θα σας διδάξει: Αυτός ο τρυφερός άντρας θα σας δείξει μια διαφορετική πλευρά της αντρικής ιδιοσυγκρασίας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς σας αρέσει να σας φέρονται. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν άντρες που κατανοούν τη σημασία ενός τυχαίου σημειώματος και μια βόλτας στο σεληνόφως, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ανεχτείτε την αδιαφορία και την ψυχρότητα.

Το πρόβλημα: Τις περισσότερες φορές αυτός ο τύπος είναι περισσότερο ερωτευμένος με την ιδέα του έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι με το πέρασμα του χρόνου θα μειωθεί η ένταση των αισθημάτων του, ιδιαίτερα με την τριβή της καθημερινότητας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρνηθείτε μια σχέση μαζί του.

Απλώς μην παρασυρθείτε από τις υπερβολές του.

Ο κύριος «γκρίζοι κρόταφοι»
Είναι αρκετά μεγάλος για να έχει κατασταλάξει τι θέλει και έχει σχετιστεί με αρκετές γυναίκες για να ξέρει ότι δεν αρκεί ένα ρομαντικό γεύμα και μερικά ποτά για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Δεν σας αφήνει ποτέ να περιμένετε επειδή παίζει στον υπολογιστή.

Επώνυμοι «γκρίζοι κρόταφοι»: Σον Κόνερι, Αντόνιο Μπαντέρας, Νίκος Σεργιανόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης.

Τι θα σας διδάξει: Έχει να μοιραστεί μαζί σας πολλές εμπειρίες (εντός και εκτός κλίνης), που σίγουρα θα σας συναρπάσουν. Επιπλέον θα σας μάθει να βλέπετε τη ζωή από διαφορετική σκοπιά. Όσο και αν κρατήσει η σχέση και όπως και αν τελειώσει, θα έχετε αυξήσει τις γνώσεις σας γύρω από τη ζωή και δύσκολα θα ανεχτείτε ημίμετρα.

Το πρόβλημα: Η ηλικία δεν είναι μόνο ένας αριθμός. Αν εσείς τώρα αρχίζετε να νιώθετε άνετα με τον εαυτό σας, ενώ εκείνος έχει ήδη διαφορετικά βιώματα, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν διαφορές με το πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να φαίνονται όλα ωραία τώρα, αλλά τι θα συμβεί σε δέκα χρόνια; Ζήστε το παρόν και μετά συνεχίστε και οι δύο το δρόμο σας μέχρι να βρείτε κάτι πιο συμβατό.

Ο κύριος «άντρας με τα όλα του»
Κουβαλάει τις βαλίτσες, υπερασπίζεται την τιμή σας και θα προτιμούσε να καταπιεί σπασμένα γυαλιά παρά να ξυρίσει το στήθος του ή να βγάλει τα φρύδια του.

Επώνυμοι «άντρες με τα όλα τους»: Φρανκ Σινάτρα, Ράσελ Κρόου, Κώστας Σόμμερ, Γιάννης Μαρακάκης, Αντώνης Ρέμος.

Τι θα σας διδάξει: Αυτός ο σκληροτράχηλος τύπος θα σας κάνει να εκτιμήσετε τη θηλυκότητά σας όσο κανείς άλλος. Η ωμή αρρενωπότητα βγάζει από μέσα μας την ανυπεράσπιστη κορασίδα. Μια σχέση με αυτόν τον «πρωτόγονο» τύπο θα σας δείξει πόσο ωραία είναι να σας φροντίζει κάποιος. Μπορεί όμως και να σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο τις δικές σας ικανότητες και την ανεξαρτησία σας.

Το πρόβλημα: Εσείς θέλετε να κάνετε μια επίσημη έξοδο, αλλά εκείνος σας περιμένει κιόλας στην μπιραρία. Αυτός ο τύπος εμπνέεται από ηρωικά έργα και κλαίει μόνο από καταπιεσμένη οργή. Άλλωστε, είναι και άπιστος με την αγαπημένη του ομάδα. Επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει την τσάντα σας ούτε για ένα λεπτό, δεν θα τολμούσε.

Ο κύριος «κοινωνικός»
Είτε βρίσκεται με φίλους ή σε οικογενειακό γεύμα ένα είναι σίγουρο: όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του.

Επώνυμοι «κοινωνικοί»: Γουίλ Φάρελ, Βινς Βον, Αντρέας Μικρούτσικος, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Χρήστος Φερεντίνος.

Τι θα σας διδάξει: Ένας τύπος που είναι πάντα πρόθυμος να διασκεδάσει σίγουρα είναι καλή παρέα. Θα γελάσετε και θα μάθετε να περνάτε καλά. Αυτοί οι τύποι πολλές φορές είναι αρκετά αυθόρμητοι, οπότε να είστε έτοιμη για αναπάντεχες εκπλήξεις και ταξίδια αστραπή.

Το πρόβλημα: Ο κύριος κοινωνικός έχει απόλυτη ανάγκη να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και κυνηγάει πάντα νέες εμπειρίες. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα μακροχρόνια, επειδή είναι κουραστικό να παίζεις πάντα το ακροατήριο αλλά και γιατί τι θα κάνει εκείνος όταν η σχέση περνάει μια φάση ανίας; Χαρείτε τις στιγμές σας μαζί, αλλά μη φοβηθείτε να αναζητήσετε πιο σταθερό έδαφος.