Λαζόπουλος - Φιλιππίδης: Τους «κυνηγάει» ο Αριστοφάνης!

23.09.2009
Κι ύστερα σου λένε να μην πιστεύεις στη μοίρα! Λες και θέλει να δοκιμάσει τη φιλία του Λάκη Λαζόπουλου και του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα τους φέρει αντιμέτωπους μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο θεατρικό σανίδι!

Κι ύστερα σου λένε να μην πιστεύεις στη μοίρα! Λες και θέλει να δοκιμάσει τη φιλία του Λάκη Λαζόπουλου και του Πέτρου Φιλιππίδη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα τους φέρει αντιμέτωπους μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο θεατρικό σανίδι!

Οι τηλεθεάσεις φέρνουν αρχικά αντίπαλους τον Λάκη Λαζόπουλο με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ συζητιόταν να μεταδίδεται ο «Λάκης ο γλυκούλης» Τετάρτη και Πέμπτη, καθώς σχεδόν κάθε Τρίτη θα έχουμε Champions League στο Mega (σ.σ.: δεν θα συνέπιπτε και με το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha), τελικά φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού προσανατολίζονται στο να μη χαλάσουν τις συνήθειες των τηλεθεατών. Έτσι, ο «Λάκης ο γλυκούλης» θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη όταν δεν θα έχει Champions League, αλλά και την Πέμπτη! Έτσι, μπορεί να γίνει και... Πικρούλης για τον Λάκη Λαζόπουλο, αν και συζητιόταν να προβάλλεται Τετάρτη, για να αποφύγει το crash test με τον Φιλιππίδη. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τις... εκλογές, αφού η προκήρυξή τους έφερε γρήγορες οριστικές αποφάσεις. Έτσι, συζητιέται έντονα ότι θα φέρουν νωρίτερα τον Λάκη Λαζόπουλο στις οθόνες μας, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, με ένα προεκλογικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» που θα σπάσει κόκαλα! Όσο για τον «Λάκη τον γλυκούλη», αναμένεται να αρχίσει μετά τις εκλογές.

Όμως, δεν είναι μόνο η τηλεοπτική... αρένα που θέλει αντίπαλους τους δύο ηθοποιούς, που συνδέονται με φιλία εδώ και χρόνια. Είναι και ο Αριστοφάνης που τους «κυνηγάει»!

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, θέλουν και οι δύο μια θέση με Αριστοφάνη στο Φεστιβάλ Αθηνών, καθώς ο διευθυντής του Γιώργος Λούκος από τώρα συζητάει για τα λαμπερά ονόματα που θα δούμε το επόμενο καλοκαίρι στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Από τη μία, θέλει, όπως λένε οι πληροφορίες, τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος θα έχει έτοιμη τη «Λακη-στράτη» του, παρωδία βασισμένη στη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη.

Από την άλλη, έχει κάνει θετικές συζητήσεις για Αριστοφάνη και ο Πέτρος Φιλιππίδης, που το... μαγειρεύει εδώ και καιρό και θέλει να κάνει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό για το Φεστιβάλ Αθηνών. Πάντως και οι δύο ηθοποιοί έχουν μάθει να βάζουν δύσκολα θεατρικά στοιχήματα και να τα κερδίζουν, οπότε η μάχη της πρωτιάς και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.