Γάμος με άρωμα Δυναστείας!

05.01.2007
Ερωτας, λάμψη, guest list πασπαλισμένη με χρυσόσκονη και πολυτέλεια. Αυτός ο γάμος θα τα έχει όλα! Ο Λεωνίδας Κανελλάκης και η Τζώρτζια Σαλιαρέλη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με όλες τις τιμές και τη χλιδή που αξίζει στην αγάπη τους. Το ΛΟΙΠΟΝ έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Το love story των δύο νέων έχει ξεκινήσει, όπως λέει στενός φίλος του ζευγαριού, εδώ και αρκετό καιρό όταν ο γιος του Νίκου Κανελλάκη ως γόνος μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες της Αθήνας έκανε την έκπληξη και από περιζήτητος εργένης άλλαξε στρατόπεδο δηλώνοντας φουλ ερωτευμένος με την κόρη του Αργύρη Σαλιαρέλη.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο γονιών είναι το γεγονός ότι κινούνταν για ένα διάστημα σχεδόν παράλληλα τόσο ως επιχειρηματίες όσο και ως παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ο Κανελλάκης τζούνιορ είναι ήδη εδώ!
Οι δύο νέοι, όπως λέει το παρασκήνιο, είναι ενωμένοι με δεσμά πολιτικού γάμου εδώ και αρκετό καιρό και μέσα στον Ιανουάριο κάνουν και θρησκευτικό γάμο, ενώ παράλληλα έχουν ήδη αποκτήσει και το πρώτο τους παιδί, τον Νικολάκη, τον οποίο φυσικά υπεραγαπούν.

Ο διάδοχος ο οποίος έχει το όνομα του αείμνηστου πατέρα του Λεωνίδα, του Νίκου Κανελλάκη, ο οποίος εκτός από πετυχημένος πρόεδρος του Ιωνικού υπήρξε και ιδρυτής όλων των επιχειρήσεων του ομίλου, είναι χωρίς υπερβολή το πιο αγαπημένο νέο μέλος των δύο οικογενειών.

Η γαμήλια δεξίωση
Όταν μιλάμε για τη δεξίωση ενός γάμου, όπου απλώς η παραγγελία για το χαβιάρι το οποίο θα γευτούν οι εκλεκτοί καλεσμένοι έχει κόστος που ξεπερνά τα 3.500 ευρώ το κιλό, τότε μάλλον εύκολα καταλαβαίνετε ότι αναφερόμαστε στο γάμο που μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα ως ένας από τους πιο χλιδάτους γάμους της νέας χρονιάς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εορτάζεται και η τυπική ένωση ανάμεσα σε εκπροσώπους δύο από τις πιο μεγάλες «επιχειρηματικές αυτοκρατορίες» της χώρας.

«Η δεξίωση θα είναι μέσα στη χλιδή», μας αποκαλύπτει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού και επισημαίνει ότι έχει δοθεί τεράστια σημασία στη λεπτομέρεια τόσο του catering όσο και του art de la table. Ο γάμος του Λεωνίδα Κανελλάκη με την αγαπημένη του Τζώρτζια Σαλιαρέλη δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω σχέδια συνεργασίας του ομίλου Κανελλάκη με τις επιχειρήσεις της οικογένειας Σαλιαρέλη.

Περιττό είναι μάλιστα να τονιστεί το γεγονός ότι ο πατέρας της νύφης Αργύρης Σαλιαρέλης, όπως δηλώνει στο περιβάλλον του, νιώθει πανευτυχής βλέποντας την κόρη του, που είναι καρπός του πρώτου γάμου του, να ετοιμάζεται να ανέβει σε λίγες ημέρες τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.