Ηλεκτροσόκ στη μόδα από τη Λίντσεϊ Λόχαν!

10.09.2009
Η ηθοποιός Λίντσει Λόχαν(Lindsay Lohan)εντάχθηκε στην ομάδα του οίκου μόδας Εμανουέλ Ανγκαρό(Emanuel Ungaro),με σκοπό να κάνει ένα γερό "ηλεκτροσόκ" στο γερασμένο ύφος της φίρμας, ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος της εταιρείας Mουνίρ Mουφάριτζ(Mounir Moufarrige).

Η ηθοποιός Λίντσει Λόχαν (Lindsay Lohan) εντάχθηκε στην ομάδα του οίκου μόδας "Emanuel Ungaro", με σκοπό να κάνει ένα γερό "ηλεκτροσόκ" στο γερασμένο ύφος της φίρμας, ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος της εταιρείας Mουνίρ Mουφάριτζ (Mounir Moufarrige).

Η Λόχαν θα συνεισφέρει ως "καλλιτεχνικός σύμβουλος", με στόχο να τροφοδοτεί συνεχώς με νέες ιδέες τη σχεδιάστρια, Εστρέλια Άρτσους (Estrella Archus) που ηγείται του οίκου.

"Είναι μεγάλη καταναλώτρια και όσοι ψωνίζουν μανιωδώς ξέρουν να προσφέρουν ιδέες για την τελειοποίηση της κολεξιόν. Η φίρμα υποβάλλεται σε θεραπεία με ηλεκτροσόκ", αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της "Ungaro" σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε στο Reuters.

Η πρώτη κολεξιόν με την σφραγίδα της Λόχαν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.

Η αγάπη που τρέφει η 23χρονη ηθοποιός για την μόδα, είναι γνωστή, ενώ ξεχωρίζει για το προσωπικό στυλ της και πολλές γυναίκες την αντιγράφουν. Η φήμη της όμως τα τελευταία δύο χρόνια είχε αρχίσει να παίρνει την "κάτω βόλτα", εξαιτίας των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το 2007 συνελλήφθη να οδηγεί μεθυσμένη και υπό την επήρεια κοκαΐνης. Έκτοτε καταδικάστηκε να φοράει στο αστράγαλο της ηλεκτρονικό βραχιόλι παρακολούθησης.

Πάντως, η ατίθαση συμπεριφορά της Λόχαν δεν δείχνει να απασχολεί τον διάσημο οίκο που την επέλεξε για μούσα του και της εμπιστεύτηκε το μέλλον του.

"Στο χώρο που κινούνται, ειδικά οι νέες κοπέλες αντιμετωπίζουν μεγάλη πίεση. Δεν ξέρω καμία διάσημη που να μην έχει μπλεξίματα με τον νόμο. Ακόμη και θρυλικές Μέριλιν Μονρόε (Mairilym Monroe) και Μάρλεν Ντίντριχ (Marlene Dietrich) είχαν αμφισβητηθεί. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για εμάς", τόνισε ο εκπρόσωπος της "Ungaro", ενώ στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο της Λόχαν:

"Ότι και να κάνει παραμένει η αγαπημένη των μεγάλων περιοδικών μόδας που την επιλέγουν για τα εξώφυλλα τους. Ξεχωρίζει για το στυλ της και πάντα έχει πρωτότυπες ιδέες, ξέρει τι πρέπει να φορέσει, και τι να προτείνει στους φίλους της".

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουνίρ Μουφαρίτς (Mounir Moufarrige) γίνεται πρωτοσέλιδο με ανατρεπτικές επιλογές του. Όταν είχε αναλάβει στο ίδιο πόστο στον οίκο Κλοέ (Chloe), αντικατέστησε τον σχεδιαστή Κάρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld) με την ανερχόμενη τότε, 25χρονη Στέλα Μακ Κάρντνει (Stella Mc Cartney) και απ' ότι αποδείχτηκε πέτυχε διάνα.

Έτσι και τώρα αναμένει από την Λόχαν να προσελκύσει το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού, κάτι στοχεύουν όλοι οι κλασικοί μεγάλοι οίκοι μόδας. "Πιστεύω ότι μια νεανική σειρά ρούχων θα ανανεώσει την φίρμα, και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο το κλασικό όνομα που έχει αρχίσει να γερνάει".