Ο Χιού Χέφνερ ζητάει διαζύγιο στα 83 του!

10.09.2009
Μετά από έντεκα χρόνια σε διάσταση ο ιδρυτής του περιοδικού Playboy αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, κατοχυρώνοντας και επισήμως το δικαίωμα του στην εργένικη ζωή.

Μετά από έντεκα χρόνια σε διάσταση ο ιδρυτής του περιοδικού Playboy αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, κατοχυρώνοντας και επισήμως το δικαίωμα του στην εργένικη ζωή.

Ο Χιού Χέφνερ (Hugh Hefner) ζήτησε διαζύγιο από την γυναίκα του και πρώην κουνελάκι του Playboy, Κίμπερλι Κόνραντ (Kimberly Conrad) την περασμένη Παρασκευή. Στην αίτησή του ζητάει από το δικαστήριο να τον επιφορτίσει με καταβολή διατροφής προς την Κίμπερλι, ύψους 20.000 δολαρίων τον μήνα, δηλαδή τα μισά απ' όσα της έδινε όσο καιρό οι δυο τους βρίσκονταν σε διάσταση, από το 1998.

Στην ίδια αίτηση ο 83ρονος Χέφνερ ζητάει η καταβολή διατροφής να διακοπεί μετά από δύο χρόνια, ή μετά από δίκη για το συγκεκριμένο θέμα, αναλόγως τι θα συμβεί πρώτο.

Ο ιδρυτής του Playboy και επίσημος εκπρόσωπος του, εδώ και χρόνια ζούσε μαζί με τρία κουνελάκια στην περιβόητη ομώνυμη έπαυλη. Οι σχέσεις τους είχαν γίνει αντικείμενο της εκπομπής "Τα Κορίτσια της Διπλανής Πόρτας" που προβάλλεται από το κανάλι "Ε!", από το 2005.

Ο Χέφνερ και η Κίμπερλι Κόνραντ παντρεύτηκαν το 1989, την ίδια χρονιά που εκείνη ανακηρύχτηκε το Κουνελάκι της Χρονιάς. Χώρισαν εννέα χρόνια αργότερα. Ο Χέφνερ παρέμεινε στην έπαυλη και η Κόνραντ μετακόμισε σε ένα γειτονικό σπίτι μαζί με τους δυο γιους τους.

Σύμφωνα με τα αρχεία, εκείνη είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου περίπου την ίδια την εποχή, αλλά στη συνέχεια την απέσυρε.

Τον περασμένο μήνα μήνυσε τον Χέφνερ, ισχυριζόμενη ότι της χρωστάει 4 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει και από τα κέρδη της πώλησης του σπιτιού όπου ζει. Η μήνυση της λέει ότι ο Χέφνερ είχε συμφωνήσει να της δίνει 250.000 τον χρόνο, για κάθε χρόνο που έζησαν μαζί μετά την τέταρτη επέτειο του γάμου τους.

Ο Χέφνερ από την πλευρά του, λέει ότι της έδωσε 750.000 δολάρια όταν χώρισαν, ποσό που ικανοποιεί το προγαμιαίο συμφωνητικό τους. Επίσης, ο ίδιος λέει ότι μέχρι στιγμής της έχει καταβάλει περίπου 12 εκατομμύρια δολάρια μετά τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Κόνραντ δεν έχει απαντήσει στις κλήσεις των δημοσιογράφων.

Το ζευγάρι έχει δυο γιους, τον Μάρστον και τον Κούπερ Χέφνερ, οι οποίοι τώρα σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο. Ο Χέφνερ δηλώνει ότι έχει στηρίξει οικονομικά τις σπουδές τους μέχρι τώρα και ότι θα συνεχίσει να το κάνει.

Τα τελευταία χρόνια ο Χέφνερ και τα κορίτσια του, Χόλι Μάντισον, Κέντρα Γουίλκινσον και Μπρίτζετ Μάρκαρντ, με τις οποίες μοιράζονταν την έπαυλή του, πρωταγωνιστούσαν στην εκπομπή "Τα Κορίτσια της Διπλανής Πόρτας". Ωστόσο, η σχέση του... κουαρτέτου διαλύθηκε πρόσφατα και τώρα ο διάσημος Playboy ζει με τρεις νέες παρτενέρ, δύο από τις οποίες είναι δίδυμες αδελφές.