H επανασύνδεση στα πλατό του "Sex and the City"

09.09.2009
Γεμάτη αγκαλιές και φιλιά ήταν επανασύνδεση των τεσσάρων πρωταγωνιστριών στα γυρίσματα της ταινίας "Sex and the City -2".

Γεμάτη αγκαλιές και φιλιά ήταν επανασύνδεση των τεσσάρων πρωταγωνιστριών στα γυρίσματα της ταινίας "Sex and the City -2".

Η Κιμ Κατράλ (Cattrall), γνωστή μας Σαμάνθα, χαιρέτησε ιδιαίτερα θερμά την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker), όταν έφτασε στα πλατό μαζί με την Σύνθια Νίξον (Cynthia Nixon) και την Κριστίνα Ντέιβις (Christina Davis).

Σύμφωνα με φήμες που είχαν ακουστεί, οι δυο τους ήταν στα μαχαίρια, αφού η Κατράλ απαιτούσε να έχει την ίδια αμοιβή με την συμπρωταγωνίστρια της που υποδύεται την κεντρική ηρωίδα, Κάρι Μπράτσο (Carrie Bradshaw).

Τα εμπόδια όμως, όπως όλα δείχνουν έχουν ξεπεραστεί. Οι διαφωνίες ανήκουν στο παρελθόν και η πιο δημοφιλής γυναικοπαρέα έδειχνε να απολαμβάνει την επανασύνδεση της, μετά από δύο χρόνια.

Φυσικά και οι τέσσερις ήταν ντυμένες σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις μόδας, δίνοντας έμφαση στα ψηλοτάκουνα που δεν αποχωρίζονται ποτέ!

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της 53χρονης Κατράλ που έδειχνε πολύ νεότερη από την ηλικία της. Το κοντό μαύρο φόρεμα της αναδείκνυε το γυμνασμένο σώμα της και το καλοδιατηρημένο μπούστο της.

"Απόλαυσα την πρώτη ταινία και χαίρομαι που επιστρέφουμε ανανεωμένες και έτοιμες για νέες περιπέτειες. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η Σαμάνθα, ως αδέσμευτη έχει περισσότερη πλάκα", δήλωσε η δημοφιλής ηθοποιός στο διάλλειμα των γυρισμάτων.

Νωρίτερα η παρουσία της στους δρόμους της Νέας Υόρκης και η άσεμνη χειρονομία της σε οδηγό αυτοκινήτου που δεν σταμάτησε για να περάσει -σύμφωνα πάντα με το σενάριο- προκάλεσε το ενδιαφέρον των παπαράτσι που ξημεροβραδιάζονται στα γυρίσματα.