Μια γκέι πρόκληση για τον Τζορτζ Κλούνει!

09.09.2009
Σαστισμένοι έμειναν όσοι βρέθηκαν συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο Τζόρτζ Κλούνει (George Clooney) για την καινούργια του ταινία στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Σαστισμένοι έμειναν όσοι βρέθηκαν συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες ο Τζορτζ Κλούνει (George Clooney) για την καινούργια του΄ταινία, "Άντρες που Κοιτάζουν Κατσίκες" στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Ένας από τους δημοσιογράφους, προφανώς θαυμαστής του δημοφιλή γόη, άρχισε να γδύνεται μπροστά του και αφού έμεινε με το εσώρουχο, του ζήτησε να τον φιλήσει, "έστω για μια φορά".

"Είμαι γκέι, Τζόρτζ", συνέχισε ακάθεκτος ο δημοσιογράφος, ενώ κάποιοι από την ασφάλεια της εκδήλωσης, προσπαθούσαν να του πάρουν το μικρόφωνο: "Πάρε με, Τζόρτζ. Σε παρακαλώ Μπορώ να σε φιλήσω";

Ο Κλούνει παρέμεινε ψύχραιμος και απάντησε στην απρόοπτη πρόκληση με χαμόγελο: "Είναι δύσκολο να παίρνεις ένα τόσο μεγάλο ρίσκο και να μην σου κάθεται", του απάντησε χιουμοριστικά.

Ο 48χρονος ηθοποιός βρίσκεται στην Βενετία για να προωθήσει την ταινία "Άντρες που Κοιτάζουν Κατσίκες" (The men Who Stare at Goats), σε σκηνοθεσία του Γκράντ Χέσλοβ (Grant Heslov).

Η ταινία προβλήθηκε την Τρίτη στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ, εκτός συναγωνισμού. Η εμφάνιση του ηθοποιού στο κόκκινο χαλί μαζί με την νέα του αγαπημένη Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis), μαγνήτισε τα φλάς των φωτογράφων, προσφέροντας στην εκδήλωση χολιγουντιανή λάμψη.