Ο χήρος της Γκούντι θέλει να αυτοκτονήσει

08.09.2009
Τάσεις αυτοκτονίας έχε ο Τζάκ Τουίντ(Jack Τweed),πίσω από σίδερα της φυλακής, κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης.

Τάσεις αυτοκτονίας έχει ο Τζακ Τουίντ (Jack Τweed), καθώς βρίσκεται πίσω από σίδερα της φυλακής, κατηγορούμενος για βιασμό 19χρονης.

Ο χήρος της αδικοχαμένης Τζέιντ Γκούντι (Jade Goody) είναι απελπισμένος και απειλεί: "Αν είχα ένα όπλο, θα τίναζα τα μυαλά μου στον αέρα"!

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της φυλακής έχουν πάρει αυξημένα μέτρα παρακολούθησης όλο το εικοσιτετράωρο και ψυχολόγοι βρίσκονται στο πλευρό του!

"Έχουν πάρει στα σοβαρά τις απειλές του, γι΄αυτό μπαίνουν στο κελί του για να ελέγχουν την κατάσταση του κάθε 20 λεπτά.

Ο Τζακ συνεχίζει να εκλιπαρεί τους ψυχολόγους να βάλουν τέλος στο μαρτύριο του, βγάζοντας τον απο την κόλαση που ζεί! Είναι συντετριμμένος!", αποκάλυψε στην εφημερίδα "Μirror", ένας εργαζόμενος στις φυλακές.

Ο Τουίντ παραμένει φυλακισμένος στο Βόρειο Λονδίνο, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του. Ωστόσο, έχει εξοργίζει τους υπόλοιπους τρόφιμους της φυλακής για την προνομιακή του μεταχείριση. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι στην περίπτωση του ακόμη και η απαγόρευση επισκεπτηρίου παρακάμφτηκε και του επέτρεψαν να συναντηθεί με την οικογένεια του, σ΄ένα ξεχωριστό δωμάτιο.

Οι κρατούμενοι ξεσηκώθηκαν, όταν ο ίδιος αρνήθηκε να μπει στην πτέρυγα των παραβατών για σεξουαλικά αδικήματα, λέγοντας : "Δεν είμαι τέτοιος".

Όμως, "οι φυλακισμένοι τον αποκαλούν "μπέικον", που στην γλώσσα του υποκόσμου σημαίνει βιαστής, ενώ συνεχώς του φωνάζουν τι θέλουν θα του κάνουν", καταλήγει η ίδια πηγή.