Η Έιμι Γουάινχαουζ ξανά στο κρεβάτι με τον πρώην!

08.09.2009
Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) είναι ιδιαίτερα ανήσυχος μιας και βρήκε την άτακτη κόρη του στο κρεβάτι με τον πρώην σύζυγο της.

Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) είναι ιδιαίτερα ανήσυχος μιας και βρήκε την άτακτη κόρη του στο κρεβάτι με τον πρώην σύζυγο της.

Σύμφωνα με την ασφάλεια της κόρης του, η Έιμι το συγκεκριμένο βράδυ ήταν ξανά με τον εδώ και καιρό εθισμένο στα ναρκωτικά και μόνιμο κάτοικο των φυλακών, πρώην άντρα της Μπλέικ Φίλντερ -Σίβιλ (Blake Fielder-Civil).

Ο 58χρονος πατέρας της Έιμι, Μιτς, πρώην οδηγός ταξί που εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας με την καρδιά του και υψηλής αρτηριακής πίεσης, πέταξε έξω από το σπίτι της τραγουδίστριας στο Χάντλεϊ Γουντ του βόρειου Λονδίνου τον πρώην σύζυγο της, απειλώντας τον ότι θα τον σπάσει στο ξύλο.

"Δεν αρέσει καθόλου στο Μιτς, το γεγονός ότι έχει ξαναεμφανιστεί στη ζωή της κόρης του, τον αρρωσταίνει και είναι σαν να τον οδηγεί στο θάνατο πριν την ώρα του" σχολίασε ένας φίλος του, συνεχίζοντας: "O Μπλέικ ικέτευε τον Μιτς να μην τον χτυπήσει όταν τον έδιωχνε από το σπίτι. Ο Μιτς ήταν και είναι έξαλλος. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Μπλέικ βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί στη ζωή της κόρης του".

Η συγκεκριμένη συνάντηση των δύο τραγουδιστών ήταν η πρώτη τους μετά από 14 ολόκληρους μήνες, και ο πατέρας της Έιμι πιστεύει ότι αυτή η επανσύνδεσή "είναι το χειρότερο σενάριο για την κόρη του.

Μόλις η ίδια άρχισε να βρίσκει τον εαυτό της, ο άνθρωπος που την παρέσυρε στο βούρκο τρύπωσε ξανά μέσα στη ζωή της. Ο Μιτς παρακαλάει η ιστορία να μην επαναληφθεί και τρέμει τη μέρα που θα ξαναβρεί την κόρη του να κάνει πάλι χρήση ναρκωτικών εξαιτίας αυτού του ανθρώπου. "Έχει πραγματικά σκάσει από την ανησυχία του", συμπληρώνει ο φίλος του.

Ο Μιτς εμφανίστηκε στη σειρά "Saving Amy" του βρετανικού καναλιού Sky, λέγοντας πως: "θα σκότωνε ο ένας τον άλλο, αν τα ξαναέβρισκαν αυτοί οι δύο".