Οι Μπραντζελίνα νοικοκυρεύονται!

24.08.2009
Μετά από χρόνια αλλεπάλληλων μετακινήσεων ανά την υφήλιο, το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ αποφάσισε να επενδύσει 52 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει μια σταθερή βάση και να προσφέρει στα έξι παιδιά του μια ζεστή φωλιά.
Μετά από χρόνια αλλεπάλληλων μετακινήσεων ανά την υφήλιο, το πιο λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ αποφάσισε να επενδύσει 52 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει μια σταθερή βάση και να προσφέρει στα έξι παιδιά του μια ζεστή φωλιά.

Η έδρα τους θα είναι ο πύργος του 17ου αιώνα, Σατό Μιραβάλ στην επαρχία Προβάνς στη Νότιο Γαλλία, που είχαν νοικιάσει πέρυσι για τρία χρόνια, αλλά φέτος αποφάσισαν να αγοράσουν για 40 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια το κτήριο χρειάζεται πολλές μετατροπές για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της οκταμελούς οικογένειας. Έτσι, τώρα οι Μπραντζελίνα (Brangelina) ετοιμάζονται να επενδύσουν άλλα 10 εκατομμύρια για να του δώσουν μια "πιο σύγχρονη αίσθηση" και έχουν κάνει αίτηση για να πάρουν την απαραίτητη έγκριση από τις τοπικές αρχές.

Ανάμεσα στα σχέδιά τους, είναι η ανακαίνιση και των 35 υπνοδωματίων, η εγκατάσταση μερικών τζακούζι και σάουνα, ένα καινούργιο γυμναστήριο, η επέκταση του κελαριού για τα κρασιά και ένα φορτηγό για τις μοτοσυκλέτες του 45χρονου Μπραντ Πιτ (Brad Pitt).

Επίσης σχεδιάζουν να εκσυγχρονίσουν την πίστα ελικοπτέρων για να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια μαζί με τα παιδιά τους.

"Προσπαθούμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στη Νότιο Γαλλία γιατί τα παιδιά μας κάνουν πιο φυσιολογική ζωή εκεί", είχε δηλώσει ο Πιτ πέρυσι, όταν μετακόμισαν για πρώτη φορά εκεί πέρυσι, όσο η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ήταν έγκυος με τα δίδυμα Νοξ (Knox) και Βίβιεν (Vivienne). Ωστόσο, φέτος ο πολύτεκνος ηθοποιός παραδέχεται ότι δυσκολεύεται να μάθει τη γλώσσα.

Μεγάλη ενίσχυση θα δεχτούν και τα μέτρα ασφαλείας του πύργου, με την προσθήκη ενός κέντρου επιτήρησης, ενός δικτύου από κάμερες, διάφορων συναγερμών και ενός συστήματος με υπέρυθρους αισθητήρες.

Κάποια από τα έργα έχουν ήδη αρχίσει, αλλά οι πιο περίπλοκες παρεμβάσεις πρέπει να πάρουν την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Ο δήμαρχος του διπλανού χωριού, Ζαν Κλοντ Σαντιόν λέει ότι: "Η αίτηση των εκτεταμένων εργασιών στο νέο τους σπίτι έχει κατατεθεί και είμαστε κατευχαριστημένοι που θα μένουν εδώ πιο πολύ. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι με όμορφα παιδιά και θα κάνουμε μια δεξίωση για να τους υποδεχτούμε επισήμως".

Σύμφωνα με προηγούμενα δημοσιεύματα, η 34χρονη Αντζελίνα και ο Πιτ αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τη σχέση τους το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα έχουν αποφασίσει να κάνουν μια καινούργια αρχή στο νέο τους σπίτι, που μέχρι τώρα νοίκιαζαν από έναν πλούσιο επιχειρηματία.

"Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι αυτή η ρομαντική κατοικία θα γίνει η μια φωλιά για την αγάπη τους. Ο Μπραντ ψάχνει τα τοπικά σχολεία για να διαλέξει πού θα στείλει τα παιδιά και οι δυο τους προσπαθούν να τελειοποιήσουν τα γαλλικά τους", λέει ένας τοπικός κτηματομεσίτης.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα ταξίδεψαν στη γειτονική Μασσαλία στις 29 Ιουλίου για να επιθεωρήσουν την έναρξη των εργασιών, δίνοντας προτεραιότητα στα μέτρα ασφαλείας.

Πριν επιλέξουν το Μιραβάλ, είχαν κοιτάξει περισσότερα από 100 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. Όμως ο πύργος με τον αμπελώνα, την πισίνα, την ιδιωτική λίμνη και το ιδιωτικό δάσος και με μια περίμετρο που απέχει πέντε χιλιόμετρα από το κεντρικό οίκημα, κέρδισε την προτίμησή τους.

Τον κήπο του πύργου στολίζουν δεκατρία διαφορετικά είδη ελαιόδεντρων και είκοσι πηγές και συντριβάνια. "Είναι πολύ όμορφα. Δεν υπάρχει άλλο μέρος που να είναι τόσο ρομαντικό όσο αυτό", λέει ένας από τους γείτονες.

Ανάμεσα στους διάσημους γείτονες του ζευγαριού είναι ο σταρ των U2, Μπόνο, αλλά και οι συνάδελφοι τους, Τζόνι Ντεπ και Βανέσα Παραντί. Η διάσημη οικογένεια αναμένεται να μετακομίσει εκεί το αργότερο μέσα σε τρεις μήνες.