Παντρεύεται η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ

21.08.2009
Το να ζητήσεις το χέρι της κόρης του από κάποιον που η αγαπημένη του φράση είναι "απολύεσαι", σημαίνει ότι έχεις την τόλμη, αλλά και τα κότσια ν' αντιμετωπίσεις πολλές αναποδιές.
Το να ζητήσεις το χέρι της κόρης κάποιου που η αγαπημένη του φράση είναι "απολύεσαι", σημαίνει ότι έχεις την τόλμη, αλλά και τα κότσια ν' αντιμετωπίσεις πολλές αναποδιές.

Αυτό το συμπέρασμα βγάζουμε τουλάχιστον για τον Τζάρετ Κάσνερ (Jared Kushner), που τόλμησε να ζητήσει την άδεια του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) για να παντρευτεί την αγαπημένη του κόρη, Ιβάνκα (Ivanka). Όπως φαίνεται μάλιστα, η τόλμη του να προσεγγίσει τον μέλλοντα πεθερό του με τον παραδοσιακό τρόπο, ανταμείφθηκε με το παραπάνω.

"Πράγματι μου τη ζήτησε", είπε ο ίδιος ο Τραμπ στο περιοδικό People, όταν τον ρώτησαν αν ο Κάσνερ ζήτησε την άδεια του πριν κάνει την πρόταση στην Ιβάνκα: "Το βρήκα αξιολάτρευτο".

"Είναι γλυκύτατος", πρόσθεσε ο Τραμπ για τον μέλλοντα γαμπρό του, μετά την άφιξή του στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, "Το Τεύχος Σεπτεμβρίου" που παρακολουθεί την δημιουργία του συγκεκριμένου τεύχους της Αμερικανικής Vogue, για το 2007.

Σύμφωνα με τον βαθύπλουτο επιχειρηματία, η επιτυχία της σχέσης της κόρης του με τον Κάσνερ, που είναι ο εκδότης του περιοδικού New York Observer: "Είναι ότι γουστάρουν πραγματικά ο ένας τον άλλον. Αγαπιούνται πολύ. Αγαπιούνται και γουστάρονται κι αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός".

Αλλά κι ο ίδιος γουστάρει πολύ τον Κάσνερ: "Είναι καταπληκτικός", λέει ο Τραμπ. "Τον γνωρίζω πολύ καιρό. Είναι ένας πανέξυπνος νεαρός και καλός άνθρωπος. Γι' αυτό είμαι ευχαριστημένος μαζί του".

Εξίσου σημαντικό είναι και το ότι η κορούλα του είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική του γάμου: "(Η Ιβάνκα) είναι πολύ ευτυχισμένη", είπε ο περήφανος πατέρας.