Δεύτερη διάρρηξη στο σπίτι της Λίντσεϊ Λόχαν

24.08.2009
"Είναι αλήθεια", λέει η μητέρα της, Ντίνα (Dina) σχετικά με την είδηση για ληστεία στο σπίτι της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) στο Μπέβερλι Χιλς, χτες τα ξημερώματα.

"Είναι αλήθεια", λέει η μητέρα της, Ντίνα (Dina) σχετικά με την είδηση για ληστεία στο σπίτι της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) στο Μπέβερλι Χιλς, χτες τα ξημερώματα.

"Είχαν ξεριζώσει το χρηματοκιβώτιο που ήταν χτισμένο στον τοίχο, η πόρτα είχε αφαιρεθεί από τους μεντεσέδες και έλειπαν τα χερούλια" συνεχίζει η Ντίνα: "Πήραν τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα. Ευτυχώς που εκείνη δεν ήταν στο σπίτι".

Αυτή είναι η δεύτερη ληστεία στο σπίτι της Λόχαν μέσα σε τρεις μήνες. Την πρώτη φορά, τον περασμένο Μάιο, οι κλέφτες έφυγαν άπραγοι γιατί φοβήθηκαν όταν χτύπησε ο συναγερμός. Αυτή τη φορά όμως, ο συναγερμός δεν χτύπησε, αν και οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη δράση τους: επρόκειτο για τρεις άντρες οι οποίοι έδρασαν τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Λίντσεϊ γύρισε από ένα πάρτυ γενεθλίων όπου είχε πάει και βρήκε το σπίτι της διαρρηγμένο, γύρω στις 3 το πρωί. Αμέσως τηλεφώνησε στον πατέρα της και στην αστυνομία.

"Είναι δουλειά από μέσα. Το προσωπικό του σπιτιού δεν ενεργοποίησε τον συναγερμό πριν φύγει", λέει έξαλλος ο πατέρας της, Μάικλ Λόχαν (Michael Lohan) ο οποίος φαίνεται να τα έχει ξαναβρεί με την κόρη του μετά τον χωρισμό της από τη Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson):

"Δεν πρόκειται ν' αφήσω σε ησυχία όσους τα βάζουν με την οικογένεια μου. Η Λίντσεϊ είναι ένα γενναιόδωρο, ανοιχτόκαρδο άτομο που πάντα προσφέρει. Έχουν παραβιάσει τον προσωπικό της χώρο και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί".

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Λίντσεϊ, που αυτή την περίοδο δουλεύει στα γυρίσματα του "Machete", της νέας της ταινίας μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Τζέσικα Άλμπα, σκοπεύει να μετακομίσει σε πιο ασφαλή περιοχή.

"Ήδη σκέφτονταν να μετακομίσει και πριν το περιστατικό", λέει η μητέρα της "Τώρα όμως είναι πλέον απαραίτητο".