Ενέδωσε... σε 7 γυμνά αγόρια

25.08.2009
Η πρόταση που της έκαναν ήταν πολύ δελεαστική και αμέσως είπε το «ναι» για να βρεθεί στην παρέα τους. Είναι τα περίφημα «Naked Boys Singing», που επιστρέφουν δριμύτερα και, όπως πάντα, super αποκαλυπτικά!

Από τη Σίσσυ Μενεγατου

Η πρόταση που της έκαναν ήταν πολύ δελεαστική και αμέσως είπε το «ναι» για να βρεθεί στην παρέα τους. Είναι τα περίφημα «Naked Boys Singing», που επιστρέφουν δριμύτερα και, όπως πάντα, super αποκαλυπτικά! Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία της ομώνυμης παράστασης σε απόδοση-σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη - Στέλιου Παπαδόπουλου, στο Θέατρο «Πειραιώς 131», τα 7 γυμνά αγόρια (Μάνος Πίντζης, Γιώργος Βάλαρης, Φίλιππος Κωνσταντάιν, Στέλιος Κρητικός, Νίκος Νικολάου, Δημήτρης Αϊβαλιώτης, Στράτος Μενούτης) ανηφορίζουν στη Θεσσαλονίκη, όπου όλο τον Οκτώβριο θα... αποκαλύπτονται στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» (πρώην «Αχίλλειον»). Στη συνέχεια για όλη τη σεζόν θα επιστρέψουν στην Αθήνα και στο «Starz», όπου κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη θα μοιράζονται τη σκηνή του με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα εμφανίζεται εκεί Παρασκευή και Σάββατο. Αυτή τη φορά, όμως, ανάμεσα στα αγόρια θα βρεθεί και μια γυναίκα. Είναι η Σοφία Μουτίδου, που βρήκε πολύ ενδιαφέρουσα την πρότασή τους και... ενέδωσε στις προκλήσεις τους. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό, γιατί η ηθοποιός θα παίξει ντυμένη, αλλά με το χιούμορ και το μπρίο της θα παρασύρει το κοινό στον απρόβλεπτο κόσμο των 7 γυμνών αγοριών.

«Μου αρέσει πολύ το stand up comedy και η ζωντανή επαφή με το κοινό. Κι επειδή τα παιδιά ήθελαν να δώσουν μια κωμική "πινελιά" στην παράσταση, μου φάνηκε πολύ πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα η πρότασή τους», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ η Σοφία Μουτίδου.

Όσο για το αν προβληματίζεται για τα σχόλια που θα γίνουν για αυτή τη συμμετοχή της; «Εμένα δεν με απασχολεί ποτέ τίποτα από αυτά. Κάνω πάντα αυτό που μου αρέσει και λειτουργώ μόνο με το ένστικτό μου. Και για το πρωινό δέχτηκα "ριπές" από ορισμένους και για το "Ραντεβού στα τυφλά" που έκανα, αλλά δεν με αγγίζουν αυτά. Ανυπομονώ να αρχίσουμε τις πρόβες με το "Naked Boys Singing" και πιστεύω ότι θα περάσουμε έναν υπέροχο χειμώνα με τα παιδιά αλλά και με το κοινό».