Αποκαλύφθηκε η μητέρα του Μπλάνκετ Τζάκσον!

12.08.2009
Καθώς διάφοροι υποψήφιοι διεκδικούν την πατρότητα των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), η εφημερίδα Mirror ισχυρίζεται ότι βρήκε την μέχρι πρότινος άγνωστη μητέρα του μικρότερου γιου του, Πρινς Μάικλ του Β' (Prince Michael II).

Καθώς διάφοροι υποψήφιοι διεκδικούν την πατρότητα των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson), η εφημερίδα Mirror ισχυρίζεται ότι βρήκε την μέχρι πρότινος άγνωστη μητέρα του μικρότερου γιου του, Πρινς Μάικλ του Β' (Prince Michael II).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η μητέρα του 7χρονου, που είναι γνωστός και ως Μπλάνκετ (Blanket), είναι μια μεξικάνα νοσοκόμα που λέγεται Έλενα (Helena).

Ο Μπλάνκετ γεννήθηκε σε νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο στη Νότια Καλιφόρνια, στις 21 Φεβρουαρίου του 2002, αλλά η ταυτότητα της μητέρας του παρέμενε κρυφή.

Όμως τώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, μαθαίνουμε ότι πρόκειται για μια όμορφη νοσοκόμα που επιλέχτηκε από τον ίδιο τον Τζάκσον ως παρένθετη μητέρα. Ως ανταμοιβή για τις υπηρεσίες της έλαβε το ποσό των 20.000 δολαρίων και πλούσια δώρα για να καλύπτει τα έξοδα και τις ανάγκες της.

Στο πιστοποιητικό γεννήσεως του μικρού ως πατέρας αναφέρεται ο Μάικλ Τζόζεφ Τζάκσον, αλλά το όνομα της μητέρας παραμένει κενό. Το παιδί γεννήθηκε με τεχνητή γονιμοποίηση με σπέρμα του ίδιου του Τζάκσον. Τα ωάρια που χρησιμοποιήθηκαν για την γονιμοποίηση, η οποία έγινε στο εργαστήριο, προήλθαν από άλλη άγνωστη γυναίκα που είχε επιλεγεί για την ποιότητα των γονιδίων της.

Η δωρήτρια των ωαρίων, που τυπικά είναι η βιολογική μητέρα του Μπλάνκετ, πληρώθηκε 3.500 δολάρια για την προσφορά της και υπέγραψε νομικά έγγραφα αποποιούμενη κάθε δικαίωμα της πάνω στο παιδί. Η ταυτότητά της είναι ακόμα μεγαλύτερο μυστικό για την οικογένεια Τζάκσον και η ίδια μπορεί να μην γνωρίζει καν ότι τα ωάρια της χρησιμοποιήθηκαν για την γέννηση του Μπλάνκετ.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Ντέμπι Ρόουε (Debbie Rowe), που είχε κυοφορήσει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του τραγουδιστή, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας με την εγκυμοσύνη της Πάρις κι έτσι ο Τζάκσον αναγκάστηκε να βρει άλλη παρένθετη μητέρα.

"Ο Μάικλ ήθελε ένα παιδί με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Είχε ήδη δύο πανέμορφα παιδιά, αλλά ήθελε άλλο ένα και είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το είδος των γονιδίων που τον ενδιέφεραν", αποκαλύπτει στενός φίλος του "βασιλιά της ποπ".

Η Έλενα ήταν μια από τις πολλές γυναίκες που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιες παρένθετες μητέρες στον Τζάκσον. Εκείνος τις είχε επιλέξει προσεκτικά, ελέγχοντας τα βιογραφικά τους, τις φωτογραφίες τους, το οικογενειακό ιστορικό και το παρελθόν τους.

Ο Τζάκσον κατέληξε στην Έλενα, θεωρώντας την τέλεια για την περίσταση: "Του άρεσε γιατί ήταν όμορφη και έμοιαζε ισορροπημένη και έξυπνη. Ήταν νοσοκόμα ή εργαζόμενη σε ιατρικό περιβάλλον κι αυτό επίσης του άρεσε", συνεχίζει ο φίλος του τραγουδιστή.

"Ήταν γύρω στα 30, με ύψος γύρω στο 1.62, αδύνατη, με ίσια μακριά μαύρα μαλλιά. Φαίνονταν προσγειωμένη. Δεν αντιμετώπισε δράματα μαζί της. Εκείνη ήξερε τι έπρεπε να κάνει και το έφερε εις πέρας".

Βέβαια, η εμφάνιση της παρένθετης μητέρας δεν έχει καμιά επίδραση στο παιδί που κυοφορεί, αφού τα γονίδια του παιδιού διαμορφώνονται αποκλειστικά από τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια από τα οποία προέρχεται.

Ενώ ο Τζάκσον φρόντιζε να έχει την Έλενα στα πούπουλα, κρατούσε τις αποστάσεις του από εκείνη: "Δεν της είχε επιβάλει κάποια συνοδό για να την προσέχει, ούτε την παρακολουθούσε", συμπληρώνει ο φίλος του.

Ο λόγος που εκείνη συμφώνησε να γίνει παρένθετη μητέρα ήταν καθαρά οικονομικός: "Ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος και είπε στον Μάικλ ότι χρειάζεται τα χρήματα για να βοηθήσει την οικογένεια της που έμενε στο Μεξικό".