Ερωτηματικά για την πατρότητα της Πάρις Τζάκσον

10.08.2009
Ενώ ο κολλητός φίλος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και ηθοποιός, Μαρκ Λέστερ (Mark Lester) ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του τραγουδιστή, Πάρις (Paris), πηγές από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Τζάκσον αρνούνται ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Ενώ ο κολλητός φίλος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και ηθοποιός, Μαρκ Λέστερ (Mark Lester) ισχυρίζεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης του τραγουδιστή, Πάρις (Paris), πηγές από το στενό περιβάλλον της οικογένειας Τζάκσον αρνούνται ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Η νέα κόντρα ξεκίνησε όταν ο Λέστερ, που υποδύονταν τον Όλιβερ Τουίστ στο ομώνυμο μιούζικαλ του 1968, δήλωσε στο News of the World: "Έδωσα στον Μάικλ το σπέρμα μου για να κάνει παιδιά και πιστεύω ότι η Πάρις είναι κόρη μου". Ο ισχυρισμός του βασίζεται στην ομοιότητα της Πάρις με την κόρη του.

Ο 51χρονος βρετανός που ήταν στενός φίλος του Τζάκσον και νονός των τριών παιδιών του, είπε επίσης ότι θέλει να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας για να ξεκαθαρίσει αν όντως είναι ο πατέρας της 11χρονης Πάρις.

Αλλά, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People που ανήκουν στο στενό περιβάλλον της οικογένειας, ο Λέστερ ποτέ δεν υποστήριξε ότι είναι ο πατέρας της Παρις, παρότι η οικογένεια αναγνωρίζει ότι πράγματι είχε γίνει δωρητής σπέρματος για τον Τζάκσον, που πέθανε σε ηλικία 50 ετών στις 25 Ιουνίου:

"Έχουν παραποιήσει τα λόγια του. Δεν ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της Πάρις", λέει η συγκεκριμένη πηγή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Λόντελ Μακ Μίλαν (Londel McMillan), υποβάθμισε την είδηση λέγοντας: "Αυτοί είναι απλοί ισχυρισμοί χωρίς κανένα νομικό υπόβαθρο". Το δικαστήριο για τα κληρονομικά του Μάικλ Τζάκσον δεν έχει κανένα λόγο να εναντιωθεί στο πόρισμα του ότι ο σταρ ήταν ο πατέρας της Πάρις, του 12χρονου Πρινς Μάικλ (Prince Michael) και του 7χρονου Πρινς Μάικλ του Β'.

Ο Λέστερ "γνώριζε τον Μάικλ για πολλά χρόνια και τα παιδιά του έπαιζαν με τα παιδιά του Μάικλ", λέει ο στο ίδιο έντυπο ο Μπράιαν Όξμαν (Brian Oxman), παλιός οικογενειακός φίλος και πρώην δικηγόρος, συμπληρώνοντας ότι ο Λέστερ ποτέ δεν υπαινίχθηκε ότι είναι πατέρας της Πάρις.

Ο Μαρκ Σάφελ (Marc Schaffel), επίσης συνεργάτης του Τζάκσον, αποκάλυψε ότι ο Τζάκσον έκανε νονό των παιδιών του τον Λέστερ τον Οκτώβριο του 2003, σε κοινή βάφτιση και των τριών με μια σεμνή τελετή.

Ο Λέστερ λέει ότι ο Τζάκσον του είπε για πρώτη φορά ότι ήθελε απεγνωσμένα να γίνει πατέρας το 1996. Τότε και οι δύο ήταν στα 37 τους και ο Λέστερ είχε ήδη τρία παιδιά. Έτσι του πρότεινε να του δωρίσει το σπέρμα του και ο Τζάκσον συμφώνησε, κανονίζοντας τις σχετικές διαδικασίες σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς.

Οκτώ μήνες αργότερα, ο Τζάκσον ανακοίνωσε τον γάμο του με τη νοσοκόμα Ντέμπι Ρόουε και τρεις μήνες μετά το ζεύγος αποκάλυψε τη γέννηση του Πρινς. Η Πάρις γεννήθηκε ύστερα από έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 1998.