Για τα μάτια του μόνο...

13.08.2009
Σάββατο 4 Ιουλίου, Άνδρος. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στα Πίσω Γυάλια έχει συγκεντρωθεί η αφρόκρεμα της αθηναϊκής highlife με αφορμή το γάμο της Μικαέλας Δόξα με τον Σταύρο Παπαντωνόπουλο. Κάποια στιγμή τα βλέμματα όλων πέφτουν πάνω στον καλοντυμένο νεαρό με το ξανθό μαλλί και την πανέμορφη μελαχρινή συνοδό.

ΑΠΟ ΤΟΝ  ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Σάββατο 4 Ιουλίου, Άνδρος. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής στα Πίσω Γυάλια έχει συγκεντρωθεί η αφρόκρεμα της αθηναϊκής highlife με αφορμή το γάμο της Μικαέλας Δόξα με τον Σταύρο Παπαντωνόπουλο. Κάποια στιγμή τα βλέμματα όλων πέφτουν πάνω στον καλοντυμένο νεαρό με το ξανθό μαλλί και την πανέμορφη μελαχρινή συνοδό. Ο Πάρης Κασιδόκωστας φορώντας ένα εξαιρετικά κομψό λευκό κοστούμι έχει φτάσει στο γάμο της ξαδέρφης του συνοδευόμενος από μια νέα σταρ της διεθνούς σοουμπίζ, τη Νίκι Ριντ. Όχι, αυτή τη φορά δεν την είδαμε ως βαμπίρ, όπως στην ταινία «Λυκόφως», αλλά με δαντελένιο σέξι φόρεμα. Ο Πάρης πλέον δεν είναι μόνος... Στη «μάχη» του έρωτα έχει κερδίσει το Χόλιγουντ.

Νέος έρωτας
Με τη Νίκι Ριντ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, είναι μαζί τους τελευταίους έξι μήνες. Γνωρίστηκαν σε κλαμπ του Λος Άντζελες μέσω κοινών τους φίλων και από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον ήταν αμοιβαίο.

Η πρώτη επίσκεψη της Νίκι στην Ελλάδα δεν ήταν στην Άνδρο... Με αφορμή τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «New Moon» στην Ιταλία, επισκέφθηκε τη χώρα μας χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους φωτογράφους. Η σχέση της με το χρυσό κληρονόμο φαίνεται πως έχει προχωρήσει, καθώς, όπως λέγεται, η Νίκι έχει γνωρίσει τον Πάρη στους γονείς της αλλά κι εκείνος στη μητέρα του Μαριάννα Λάτση και στον Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Το ζευγάρι κατά την παραμονή του στην Ελλάδα έκανε πολύ παρέα με την Εριέττα Κούρκουλου και το φίλο της Γιάννη Σαλπέα, ενώ κάποια βράδια διασκέδασαν και σε «in» στέκια της παραλιακής, χωρίς να αντιληφθούν την παρουσία τους οι παπαράτσι. Τώρα σχεδιάζουν όλοι μαζί μια σύντομη κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό της οικογένειας «Paris».

Golden boy
Ο πλέον περιζήτητος εργένης του διεθνούς jetset ήταν το αγαπημένο εγγόνι του καπετάν-Γιάννη Λάτση. Λάτρης των σπορ από μικρός, ο Πάρης φοίτησε στα καλύτερα σχολεία και στη συνέχεια πήγε στις ΗΠΑ για να σπουδάσει σκηνοθεσία και παραγωγή κινηματογραφικών projects. Γοητεύτηκε από τα media αλλά κι εκείνα τον πολιορκούν σε κάθε εμφάνισή του.

Ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής του ήταν η Ζέτα Βομβογιάννη. Οι δυο τους μοιράστηκαν δυνατές στιγμές πάθους μεταξύ Λονδίνου, Αθήνας και Λος Άντζελες. Ωστόσο, λίγο πριν ο Πάρης κλείσει τα 21 του χώρισαν οριστικά. Λέγεται πως ακόμη και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και ανά τακτά χρονικά διαστήματα τηλεφωνιούνται.

Η σχέση-πρωτοσέλιδο
Η επόμενη σχέση του νεαρού κινηματογραφικού παραγωγού ?ως γνωστόν πρόσφατα ίδρυσε την 1821 Films με συμπαραγωγό τον Τέρι Ντούγκας? είναι αυτή που τον έκανε γνωστό στην παγκόσμια σοουμπίζ. Από τo «People» και τη βρετανική «Sun» μέχρι το Ε! Entertainment όλοι μιλούσανγια τη σχέση του Paris Latsis με τη συνονόματή του (!) Πάρις Χίλτον.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε prive club του Λος Άντζελες. Ήδη ο Πάρης είχε μετακομίσει σε μια πανάκριβη κατοικία στο Beverly Crest Drive, με πέντε κρεβατοκάμαρες (σ.σ.: την πούλησε το 2008 έναντι 15 εκατ. δολαρίων. Το σπίτι με θέα στον Ατλαντικό έγινε η ερωτική φωλιά των δύο χρυσών κληρονόμων. Κλάμπινγκ με επώνυμους φίλους τους στα καλύτερα clubs, φαγητό σε γνωστά εστιατόριο και ένα πανάκριβο μονόπετρο, δώρο του Πάρη για τον αρραβώνα τους, απασχολούσαν καθημερινά τα αμερικάνικα media. H σχέση τους μάλιστα φιλοξενήθηκε μέχρι και στο «Vanity Fair». To ζευγάρι το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ήρθε στην Ελλάδα για κρουαζιέρα και η Πάρις δήλωνε παντού ότι σύντομα θα παντρεύονταν.

Η εκκεντρική κληρονόμος προκάλεσε αρνητική εντύπωση με τις ιδιοτροπίες της, ενώ οι πληροφορίες εκείνης της εποχής ανέφεραν πως αυτόν το δεσμό δεν ενέκριναν ούτε η Μαριάννα Λάτση, αλλά ούτε και ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας.

Μετά το χωρισμό τους ο χρυσός κληρονόμος πηγαινοερχόταν στην Ελλάδα και έκανε παρέα με διάφορα πρόσωπα της ελληνικής σοουμπίζ. Μεταξύ αυτών, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Ηλίας Πανταζόπουλος και ο Κώστας Σόμμερ. Ήταν η περιόδος που έβγαινε αρκετά συχνά στα αθηναϊκά clubs και τα media ασχολούνταν με την προσωπική του ζωή. Σάσα Μπάστα, Τζούλια Αλεξανδράτου, Ευαγγελία Αραβανή είναι τρία μόνο από τα ονόματα που ακούστηκαν ότι τον συνόδευαν στις εξόδους του. Λίγο καιρό αργότερα ένα τετ α τετ με την Ελεονώρα Μελέτη στους Onirama φούντωσε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι. Η παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογία.

Αλλαγή lifestyle
Τα τελευταία χρόνια τα πάντα έχουν αλλάξει στη ζωή του χρυσού κληρονόμου. Μετακόμισε μόνιμα στη Βουλιαγμένη, όπου μένει με τον πατέρα του, αλλά πολύ συχνά ανεβαίνει και στην Εκάλη, για να βλέπει τη μητέρα του και τα αδέρφια του Εριέττα και Φίλιππο, στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Κάνει παρέα με συμμαθητές του από το σχολείο και φίλους του από την Βουλιαγμένη και δεν έχει ιδίαιτερα πάρε δώσε με celebrities. Επίσης, αποφεύγει τις βραδινές εξόδους και αν επισκεφθεί τα αγαπημένα του «Island» και «Ακρωτήρι», το κάνει διακριτικά και κυρίως όταν είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν φωτογράφοι.

Δεν πίνει, δεν καπνίζει και αθλείται καθημερινά από νωρίς το πρωί. Παράλληλα, ασχολείται καθημερινά με την κινηματογραφική του εταιρεία και όταν είναι απαραίτητο για το κλείσιμο μιας συμφωνίας πραγματοποιεί σύντομα ταξίδια στις ΗΠΑ.