Πάνω απ’ όλα ο μπέμπης

10.08.2009
Φορώντας ένα ροζ T-shirt, η Ράνια βγήκε από το μαιευτήριο «Μητέρα», ευτυχισμένη που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Φορώντας ένα ροζ T-shirt, η Ράνια βγήκε από το μαιευτήριο «Μητέρα», ευτυχισμένη που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Αφού ευχαρίστησε το προσωπικό, κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του συζύγου της. Ο Ανδρέας Φωτόπουλος είχε φροντίσει να βγει από το μαιευτήριο νωρίτερα κρατώντας στην αγκαλιά του το γιο τους. Το ζευγάρι χαλαρώνει αυτές τις μέρες στην κατοικία του στα βόρεια προάστια. Και μπορεί η συνεργασία της Ράνιας με το Alter να τερμάτισε άδοξα, το γεγονός αυτό όμως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

«Η Ράνια είχε από πριν προτάσεις από τουλάχιστον δύο τηλεοπτικούς σταθμούς. Αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι να ζήσει τη χαρά της μητρότητας και μετά θα ασχοληθεί με τα επαγγελματικά της. Άλλωστε, μόλις ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από το Alter, ξεκίνησαν νέες προτάσεις συνεργασίας. Προς το παρόν αφιερώνει όλο το χρόνο της στον μπέμπη», μας είπε πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της.