Μαμά η Ράνια Θρασκιά

31.07.2009
Γεμάτο ανθοδέσμες και ευχετήριες κάρτες είναι το δωμάτιό της στο μαιευτήριο «Μητέρα». Η παρουσιάστρια του «Κοιτάω μπροστά» γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική τομή το πρωί της Δευτέρας ένα υγιέστατο αγοράκι, που, σύμφωνα με όσους το είδαν, μοιάζει πολύ στον πανευτυχή μπαμπά Ανδρέα Φωτόπουλο.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Γεμάτο ανθοδέσμες και ευχετήριες κάρτες είναι το δωμάτιό της στο μαιευτήριο «Μητέρα». Η παρουσιάστρια του «Κοιτάω μπροστά» γέννησε με προγραμματισμένη καισαρική τομή το πρωί της Δευτέρας ένα υγιέστατο αγοράκι, που, σύμφωνα με όσους το είδαν, μοιάζει πολύ στον πανευτυχή μπαμπά Ανδρέα Φωτόπουλο. Ήταν λίγο μετά τις 07:30 όταν η Ράνια και ο Ανδρέας άκουσαν το πρώτο κλάμα του γιου τους, 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Η Ράνια ήθελε πάρα πολύ ένα παιδί και μάλιστα προσπάθησε γι’ αυτό, καθώς, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, οι γιατροί της είχαν πει πως θα δυσκολευόταν να συλλάβει. Στο πλευρό τους βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή τόσο οι γονείς της Ράνιας, που ήρθαν με πτήση από τη Θεσσαλονίκη, όσο και οι γονείς του Ανδρέα Φωτόπουλου, που ταξίδεψαν από την Ηλεία για να καμαρώσουν το εγγόνι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η χαρά του Ανδρέα Φωτόπουλου για τη γέννηση του γιου του ήταν τόσο μεγάλη, που λίγα λεπτά αργότερα χάρισε στη γυναίκα του ένα πανάκριβο κόσμημα. Η συγκίνηση της Ράνιας βέβαια δεν κράτησε πολύ, καθώς λίγα λεπτά αργότερα το σταθερό αλλά και τα κινητά τηλέφωνα χτυπούσαν διαρκώς, με φίλους, συναδέλφους και συγγενείς να εύχονται τα καλύτερα στο λαμπερό ζευγάρι. Ράνια Θρασκιά και Ανδρέας Φωτόπουλος θα παραμείνουν προς το παρόν στην Αθήνα, με τη γνωστή παρουσιάστρια προς τα τέλη Αυγούστου να ξεκινάει την προετοιμασία της νέας της κοινωνικής εκπομπής, που θα παρουσιάσει μέσα από τη συχνότητα του Alter.