Οι σταρ πάνε Σαντορίνη!

07.08.2009
Celebrities, ποδοσφαιριστές και ηθοποιοί δίνουν εκεί το ραντεβού τους. Εκεί θα τους πετύχεις όλους να περνούν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους, μακριά από τις κοσμικότητες της Μυκόνου, στα ειδυλλιακά τοπία που μοιάζουν «ζωγραφισμένα» από τη φύση.

Celebrities, ποδοσφαιριστές και ηθοποιοί δίνουν εκεί το ραντεβού τους. Εκεί θα τους πετύχεις όλους να περνούν ξέγνοιαστα τις διακοπές τους, μακριά από τις κοσμικότητες της Μυκόνου, στα ειδυλλιακά τοπία που μοιάζουν «ζωγραφισμένα» από τη φύση.

Όλοι μαζί στην παραλία

Στην ομάδα των φανατικών φίλων του νησιού και της θάλασσας ανήκει και ο Χρήστος Πλαΐνης. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τη διαφορά, καθώς απόλαυσε τις όσο πιο πριβέ γινόταν βουτιές του έχοντας διαρκώς δίπλα του τη σύζυγό του Όλγα Τούντη, η οποία είναι έγκυος.

Σημασία στη λεπτομέρεια

Η Πέγκυ Ζήνα και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας ήταν το ζευγάρι που συζητήθηκε περισσότερο. Είτε σε πρωινή είτε σε νυχτερινή έκδοση, έδειχναν σούπερ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Το πρωί τους έβλεπες με φιλικά τους πρόσωπα, όπως ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρογλίδης, και το βράδυ με διάφορες παρέες, όπως οι Γιώργος Κλόκουζας, Θωμάς Αθανασιάδης, Γιάννης Γεωργαλής και άλλοι.

Ευχάριστη απόδραση

Άλλοι δύο αθλητές που είδαν το νησί σαν ευχάριστη απόδραση είναι ο Σωτήρης Πανταλέων και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας και ο γνωστός μπασκετμπολίστας το είδαν και φέτος, όπως είπαν, σαν την πιο ευχάριστη απόδραση. Έτσι, η μοναδική ευκαιρία που είχαν για χαλάρωση από το βαρύ αθλητικό πρόγραμμά τους συνδυάστηκε με την έφοδό τους στο νησί.

«Έλιωσε» στο μπιτς βόλεϊ

Μπορεί να μην έχει βρει ακόμη τη θέση του στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά το πολεμάει με τον καλύτερο τρόπο για να είναι βασικός τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό. Ο Αλέξης Τζόρβας μπορεί να κατέβηκε στις παραλίες για μπάνια, αλλά πού τον έχανες πού τον έβρισκες έπαιζε μανιωδώς βόλεϊ με άλλες διασημότητες του αθλητισμού στον Περίβολο, στο «Wet stories».

Πανικός στο πέρασμά της

Μία είναι η σταρ του νησιού, η Τζούλια Αλεξανδράτου. Φανατική λάτρης της Σαντορίνης, δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί εκεί κάθε σεζόν, ενώ με το που πατάει το πόδι της γίνεται πανικός! Η σταρ έχει, άλλωστε, τους κατάλληλους ανθρώπους πάντα δίπλα της. Έτσι, φέτος στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της Μισέλ αλλά και τη μητέρα της.

Πάρτι μέχρι το ξημέρωμα

Η Σαντορίνη δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο νησί της Ελλάδας. Λέτε να φταίνε οι ωραίες παρουσίες; Ο έρωτας με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα κρατάει χρόνια. Όταν, μάλιστα, συνδυάζεται με πετυχημένα live όπως αυτά που υπογράφει το συγκρότημα Ωρίωνες, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Συναγερμός

Η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη σ’ ένα διάλειμμα των επαγγελματικών υποχρεώσεών της πετάχτηκε μέχρι τη Σαντορίνη. Πέρασε μερικές μέρες και νύχτες στο νησί παρέα με δικούς της ανθρώπους και δεν αρνήθηκε να δοκιμάσει ποικίλες θαλασσινές λιχουδιέςω από το σεφ Τάσο Μπαχαρίδη. Εννοείται πως αμέσως σήμανε συναγερμός στον ανδρικό πληθυσμό του νησιού, αλλά τελικά... άνθρακες ο θησαυρός για τους ονειροπόλους. Δεν ήταν μόνη της στο νησί...

Κατευθείαν στο νησί

Άφησαν τα γήπεδα της Ιταλίας όπου ήταν η χειμερινή έδρα τους και πήγαν κατευθείαν στη Σαντορίνη για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Ο λόγος για το διάσημο σταρ της Τορίνο Τσέζαρε Νατάλι και το διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Δημήτρη Ελευθερόπουλο.