Δεσμοί αίματος... και δόξας!

20.07.2009
Είναι οι άνθρωποι που έχουν τον πιο δυνατό δεσμό με τους σταρ της ελληνικής σοουμπίζ. Τα αδέλφια των διάσημων τραγουδιστών, ηθοποιών και παρουσιαστών είναι στην ουσία το alter ego τους! Αυτοί γνωρίζουν όσο λίγοι τα... καλά κρυμμένα μυστικά τους

Από την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Είναι οι άνθρωποι που έχουν τον πιο δυνατό δεσμό με τους σταρ της ελληνικής σοουμπίζ. Τα αδέλφια των διάσημων τραγουδιστών, ηθοποιών και παρουσιαστών είναι στην ουσία το alter ego τους! Αυτοί γνωρίζουν όσο λίγοι τα... καλά κρυμμένα μυστικά τους και αποκαλύπτουν στο ΛΟΙΠΟΝ άγνωστες πτυχές από τη μεταξύ τους σχέση αλλά και ανθρώπινες στιγμές των εγχώριων σελέμπριτι, όταν τα φώτα σβήνουν. Όμως και οι λαμπεροί σταρ της σοουμπίζ μιλούν με λόγια λατρείας για τα αδέλφια τους, που γίνονται οι φύλακες-άγγελοί τους στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές!

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
«Ο Γρηγόρης τραγουδούσε πάντα στις εκδρομές»

Είναι και οι δύο επιτυχημένοι, ο καθένας στον τομέα του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην παρουσίαση ψυχαγωγικών προγραμμάτων και ο Σάκης στο δελτίο καιρού της ΕΤ-3. Ο κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του Γρηγόρη, Σάκης, τον λατρεύει κυριολεκτικά.

Μιλώντας στο ΛΟΙΠΟΝ, αποκαλύπτει πως οι πιο ωραίες αναμνήσεις που έχει με τον Γρηγόρη είναι από τα παιδικά τους χρόνια, τότε που έφτιαχναν το εξοχικό τους σπίτι στη Χαλκιδική. Περνούσαν μαζί ώρες γελώντας και παίζοντας, ενώ θυμάται χαρακτηριστικά ότι μάζευαν τα καρφιά από το πάτωμα την περίοδο που ο πατέρας τους έχτιζε το σπίτι. Παράλληλα, αναπολεί τις μέρες που ο Γρηγόρης έκανε σκετς και τραγουδούσε για 2,5 ώρες ασταμάτητα κάθε φορά που πήγαιναν στο εξοχικό τους ή όταν επέστρεφαν, επειδή το αυτοκίνητο της οικογένειας δεν είχε ραδιόφωνο.

«Ο Γρηγόρης ήταν πάντα πιο εξωστρεφής από μένα, που είμαι πιο χαμηλών τόνων χαρακτήρας. Ήταν πολύ ζωηρός στο παιχνίδι κι εγώ πιο πολύ του διαβάσματος. Η σχέση μας είναι πολύ καλή και μου εκμυστηρεύεται όλα τα μυστικά του».

ΣΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΣ ΚΡΙΘΑΡΙΩΤΗΣ
Μαζί στη δουλειά!

Εκτός από δύο αγαπημένα αδέλφια είναι και δύο πολύ καλοί συνεργάτες. Άνθρωποι χαμηλού προφίλ και οι δύο, αποφεύγουν τις υπερβολές και είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Πρόσφατα σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, αφού η πρότασή τους για τη νέα στολή των πληρωμάτων της Ολυμπιακής Αεροπορίας ήταν αυτή που επιλέχτηκε από το κοινό μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Ο Νίκος Κριθαριώτης, μάλιστα, επιμελήθηκε το ντύσιμο του Σάκη Ρουβά στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Η προστατευτική αδελφή Σήλια αγαπά πολύ τον Νίκο και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Η σχεδιάστρια διατηρεί άριστες, φιλικές σχέσεις και με τη σύντροφο του Νίκου, Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζει, άλλωστε, από μικρό κοριτσάκι. Όλοι μαζί περνούν στιγμές χαλάρωσης κυρίως τα Σαββατοκύριακα, στο σπίτι της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι.

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ
«Ο αδελφός μου είναι προστατευτικός»

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδελφό της Θανάση και υπολογίζει πολύ τη γνώμη του σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Ειδικά στις αρχές της τηλεοπτικής της καριέρας ζητούσε συνεχώς την άποψη του αδελφού της, αφού η νηφάλια κρίση του και η ανιδιοτελής αγάπη του είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

«Ο Θανάσης είναι 3,5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Όταν ήμασταν παιδιά, συνέχεια μαλώναμε για το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης, αλλά και ποιο πρόγραμμα θα παρακολουθούσαμε. Όταν ήμασταν παιδιά, δεν κάναμε στενή παρέα λόγω της διαφοράς ηλικίας αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Θανάσης σπούδαζε στην Κομοτηνή και έλειπε αρκετά. Από τότε που γύρισε, όμως, κάνουμε πάρα πολλή παρέα. Είναι πολύ ευαίσθητος και προστατευτικός μ’ εμένα», μας αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια.

ΜΠΕΤΤΥ ΚΑΙ ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΜΑΓΓΙΡΑ
Αδελφές εν δράσει

Έχουν καταφέρει να καθιερωθούν ως καλλιτεχνικό δίδυμο. Η Μπέττυ είναι η μικρότερη, όμως η Ματθίλδη είναι η petite, όπως λέει χαρακτηριστικά η Μπέττυ, κι αυτό λόγω... ύψους. Η Μπέττυ ξεπήδησε από το χώρο του μόντελινγκ και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παρουσίαση, ενώ η Ματθίλδη ήταν ηθοποιός μέχρι που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να παρουσιάζουν σήμερα τα δικά τους σόου. Η αγάπη που έχουν η μία για την άλλη είναι αδιαμφισβήτητη. Η Ματθίλδη είναι πιο ροκ και ανατρεπτική. Η Μπέττυ ακολουθεί περισσότερο τη μόδα και δεν αλλάζει δραστικά την εξωτερική της εικόνα. Τα δύο κορίτσια έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια στην Ξάνθη, αφού τα σκετς και τα παιχνίδια με τις μιμήσεις μπροστά στον καθρέφτη τούς άρεσαν από τότε που ήταν μικρές.

ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΓΩΓΩ ΦΑΡΜΑΚΗ
«Με την Όλγα είμαστε αυτοκόλλητες»

Η εκρηκτική Όλγα Φαρμάκη μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Μαζί με την αδελφή της, Γωγώ, ήταν δύο κορίτσια που ξεχώριζαν από μικρά για την ομορφιά τους. Η Γωγώ μοιάζει αρκετά με την αδελφή της, και έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Η Όλγα τής έχει μεγάλη αδυναμία και τη στηρίζει. Η Γωγώ είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Πειράζει συνέχεια την αδελφή της κάνοντάς της αστεία, κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στην Όλγα, αφού θεωρεί την αδελφή της τη χαρά της ζωής. «Η Όλγα ήταν χαμηλών τόνων και καλή μαθήτρια στο σχολείο. Εγώ ήμουν πιο ζωηρή και πιο πειραχτήρι. Μικρές δεν κάναμε πολλή παρέα. Τώρα, όμως, είμαστε αυτοκόλλητες και μένουμε στο ίδιο σπίτι. Η Όλγα από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας. Ήθελε να γίνει σχεδιάστρια, τελικά την κέρδισε το μόντελινγκ», μας είπε η Γωγώ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ
«Περνάμε καλά μαζί, ειδικά όταν πάμε για ψάρεμα»

Δεν είναι απλώς δεμένοι... είναι «τρελά δεμένοι» μας είπε ο Λάμπρος Τσιμιτσέλης όταν τον ρωτήσαμε για τη σχέση του με τον αδελφό του, ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο Λάμπρος, ο οποίος είναι 6 χρόνια μεγαλύτερος από τον Γιάννη, όχι απλά δεν ζήλεψε ποτέ τη δόξα του αδελφού του, αλλά εύχεται εκείνος να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να καταξιωθεί στο χώρο της υποκριτικής.

«Δεν νιώθω ποτέ άβολα όταν όλοι με ρωτούν για τον Γιάννη. Μακάρι πάντα να τους ακούω και να καμαρώνω. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και πάντα ζω για τις μέρες που πάμε μαζί στο Κρυονέρι για ψάρεμα.»

Ο Γιάννης εργάζεται το χειμώνα ως βοηθός παραγωγής σε κινηματογραφικές ταινίες και το καλοκαίρι έχει τη δική του επιχείρηση στον τόπο καταγωγής της οικογένειας, στο Κρυονέρι Μεσολογγίου. Εκεί θα δείτε τα καλοκαίρια και το γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δεν διστάζει, μάλιστα, να βοηθήσει τον αδελφό του στις δουλειές του μαγαζιού.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ
Υπερπροστατευτική αδελφή

Μεγάλη αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη, εκτός από τα τρία παιδιά της, είναι ο αδελφός της Θοδωρής. Το ψηλόλιγνο αγόρι έχει γίνει ένας γοητευτικός άντρας που κλέβει καρδιές όπου κι αν βρεθεί. Στο παρελθόν έχει συνοδέψει αρκετές φορές τη διάσημη αδελφή του σε κοινωνικές εκδηλώσεις, προξενώντας εντύπωση με τη σοβαρότητά του. Τα δύο αδέλφια είναι πολύ δεμένα και η ωραία Ελένη της ελληνικής ΤV όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει με καμάρι για τον αδελφό της. Ο Θοδωρής γεννήθηκε όταν η Ελένη ήταν 16 ετών. Η παρουσιάστρια τον λατρεύει και είναι υπερπροστατευτική μαζί του. Οι δυο τους περνούν ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, ειδικά τις περιόδους που ο Θοδωρής βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού σπουδάζει Νομική στην Αγγλία.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
«Ο αδελφός μου είναι η αδυναμία μου»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να έχει το προφίλ της σέξι και μοιραίας γυναίκας, όμως ο αδελφός της Γιάννης είναι αυτός που ξέρει καλύτερα από τον καθένα το κοριτσάκι που κρύβει μέσα της. Ο αδελφός της τη συνόδεψε και τη βραδιά της απονομής των βραβείων «Γυναίκες της χρονιάς». Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και δεμένα και η δημοφιλής ηθοποιός, όπως εξομολογείται στο ΛΟΙΠΟΝ, έχει στον αδελφό της τεράστια αδυναμία.

«Ο Γιάννης είναι ένα πολύ καλό και φιλότιμο παιδί. Αν και είναι 4,5 χρόνια μικρότερός μου, είναι ώριμος, εργατικός και με συμβουλεύει πάντα για όλα τα θέματα. Δίνω μεγάλη βαρύτητα στην άποψή του. Σπουδάζει Εμπορία και Διαφήμιση, του αρέσει το μάνατζμεντ και θα ήθελα πολύ στο μέλλον να με αναλάβει σε ρόλο μάνατζερ», μας είπε η όμορφη ηθοποιός, η οποία συγκινείται κάθε φορά που αναπολεί τα παιδικά της χρόνια με τον αγαπημένο της αδελφό. Τώρα τον βλέπει να μεγαλώνει, να ωριμάζει επαγγελματικά και προσωπικά και καμαρώνει αφού έχει ένα γερό στήριγμα για τις δύσκολες στιγμές.