Η Olympic Air δίνει φτερά ελπίδας

26.07.2010
Ο Όμιλος Marfin Investment Group μάς αποδεικνύει καθημερινά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σε συνεργασία με τις εταιρείες Olympic Air, Marfin Popular Bank, Vivartia (La Pasteria) και Attica (Blue Star Ferries), πραγματοποίησε το όνειρο των μαθητών του Γυμνασίου του εγκλωβισμένου χωριού Ριζοκαρπάσο της Κύπρου για μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή διάρκειας μίας εβδομάδας.

Ο Όμιλος Marfin Investment Group μάς αποδεικνύει καθημερινά το κοινωνικό του πρόσωπο. Σε συνεργασία με τις εταιρείες Olympic Air, Marfin Popular Bank, Vivartia (La Pasteria) και Attica (Blue Star Ferries), πραγματοποίησε το όνειρο των μαθητών του Γυμνασίου του εγκλωβισμένου χωριού Ριζοκαρπάσο της Κύπρου για μια εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή διάρκειας μίας εβδομάδας. Τα παιδιά έφτασαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με αεροσκάφος της Olympic Air, ενώ έπειτα από τρεις ημέρες έγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κύριο Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα παιδιά προσέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας λουλούδια και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και τον ευχαρίστησαν για το «αδιάλειπτο ενδιαφέρον» που επιδεικνύει για την επανένωση της Κύπρου. Ο Πρόεδρος, ο οποίος καλωσόρισε προσωπικά τους μαθητές στο Προεδρικό Μέγαρο, τους έδωσε ελπίδα ότι θα έρθει η μέρα που η Κύπρος θα είναι ενωμένη και οι δύο κοινότητες θα ζουν αρμονικά και δημιουργικά. Η φιλοξενία των παιδιών συνεχίστηκε με κρουαζιέρα στις Κυκλάδες με την άνεση των Blue Star Ferries, αλλά και εκδρομές σε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα.