Λόχαν - Ρόνσον: επανασύνδεση στα γενέθλια;

08.07.2009
Το 23ο έτος της ηλικίας της συμπλήρωσε η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) την περασμένη Τρίτη και η ηθοποιός έλαβε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της... την πρώην αγαπημένη της, Σαμάνθα Ρόνσον
Το 23ο έτος της ηλικίας της συμπλήρωσε η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) την περασμένη Τρίτη και η ηθοποιός έλαβε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της... την πρώην αγαπημένη της, Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson)! Η on - off σχέση των δύο κοριτσιών φαίνεται ότι αναζωπυρώθηκε και το πρώην ζευγάρι μετά τον χωρισμό του, στις αρχές του καλοκαιριού είναι και πάλι μαζί.

Η νεαρή ηθοποιός είχε γενέθλια στις 30 Ιουνίου, γιορτάζοντας τα με ένα τριήμερο... εορταστικών εκδηλώσεων, από ξέφρενα πάρτι, άφθονο αλκοόλ και πολλά τσιγάρα. Μάλιστα, το Σάββατο πριν τα γενέθλια της, η Λόχαν έκανε πάρτι στο Λας Βέγκας με λίγους καλούς φίλους της, ενώ το μεσημέρι της επόμενης μέρας έκανε μπάνιο στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμενε.

Από τις παπαράτσι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, όλοι είχαν να πουν για το κορμί της ηθοποιού και το σέξι κόκκινο μαγιό, που ήταν από τις λίγες φορές που την κολάκευε ρούχο. Και δε θύμιζε το αποστεωμένο κορίτσι ένα μήνα πριν, τότε δηλαδή που είχε χωρίσει με την Ρόνσον.

Κι αυτό που κάποιοι υποπτεύθηκαν κάποιοι τότε, επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη. Η Ρόνσον δεν κατάφερε να βρεθεί στο Λας Βέγκας, αφού οικογενειακές υποχρεώσεις την υποχρέωσαν να βρίσκεται μακριά. Μία μέρα μετά τα γενέθλια της Λόχαν, όμως, βρέθηκε δίπλα της και όπως λέγεται τα δύο κορίτσια πέρασαν ευχάριστες προσωπικές στιγμές.