"Ασθενικά" τα δίδυμα του ζεύγους Μπραντζελίνα;

07.07.2009
Τι και αν πριν από λίγες αναδείχθηκε από το περιοδικό 'Forbes" ως η "πιο ισχυρή διασημότητα του κόσμου"; Η Αντζελίνα Τζολί(Angelina Jolie) παραμένει απλή και προσηλωμένη στην οικογένεια της.

Τι και αν πριν από λίγες αναδείχθηκε από το περιοδικό 'Forbes" ως η "πιο ισχυρή διασημότητα του κόσμου"; Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παραμένει απλή και προσηλωμένη στην οικογένεια της.

Η μητέρα έξι παιδιών, εντοπίστηκε χθες από τους παπαράτσι να πηγαίνει τις δύο μεγαλύτερες κόρες της, την 3χρονη Σιλό (Shiloh) και την 4χρονη Σαχάρα (Ζαhara) σε μαθήματα μπαλέτου.

Τα αξιολάτρευτα κοριτσάκια παίρνουν μέρος σε ένα χορευτικό έργο με τον τίτλο " Princess Series" και δεν σταμάτησαν σε όλη την διάρκεια της επιστροφής στο σπίτι να προβάρουν τα βήματα τους.

Η Αντζελίνα φορώντας ένα μακρύ στράπλες φόρεμα, σαγιονάρες και aviator γυαλιά ηλίου, κρατούσε από χέρι τις κόρες της και έδειχνε να απολαμβάνει τα καμώματα τους.

Ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της οικογένειας, που το μεγαλύτερο διάστημα προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ανησυχία για την υγεία των διδύμων του ζεύγους - στις 12 Ιουλίου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια - προκάλεσε δημοσίευμα Αμερικάνικου περιοδικού που ανέφερε ότι τα μωρά πάσχουν από κάποια ασθένεια.

Έχουν περάσει επτά μήνες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νοξ (Knox) και της Βιβιέν (Vivienne) στο αεροδρόμιο του Τόκιο τον Ιανουάριο, αλλά από τότε δεν έχουν ξαναφωτογραφηθεί.

" Είναι και τα δύο υπερευαίσθητα" αποκάλυψε συντάκτης του περιοδικού "Life&Style" Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νόξ δεν τρώει εύκολα και μετά από κάθε γεύμα κάνει εμετό, ενώ η αδελφούλα του έχει διάφορες αλλεργίες και παρόλο που ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή απαλλαγμένη απο λακτόζη και γλουτένη είναι ελλιποβαρή".

Γι΄αυτό και η Αντζελίνα και ο Μπραντ πιστεύουν ότι είναι καλύτερα για ένα διάστημα τα δίδυμα να μένουν μέσα στο σπίτι, αποφεύγοντας να τα εκθέσουν σε πιθανούς κινδύνους.

" Επειδή η κατάσταση τους είναι ιδιαίτερη, δεν θα πρέπει να εκτεθούν σε οτιδήποτε που μπορεί να φουντώσει την αλλεργία τους. Μέσα στο σπίτι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη!" κατέληγε το δημοσίευμα του περιοδικού.