Μπρουκ Σιλντς: "Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν αντισεξουαλικός"!

07.07.2009
Γαργαλιστικές αποκαλύψεις για την σεξουαλικότητα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έκανε η Μπρούκ Σιλντς ( Brooke Shields) στο ειδικό αφιέρωμα που ετοίμασε το περιοδικό "Rolling Stone", στον "Βασιλιά της ποπ".

Γαργαλιστικές αποκαλύψεις για την σεξουαλικότητα του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) έκανε η Μπρουκ Σιλντς ( Brooke Shields) στο ειδικό αφιέρωμα που ετοίμασε το περιοδικό "Rolling Stone", στον "Βασιλιά της ποπ".

" Γίναμε αμέσως φίλοι γιατί δεν υπήρχε μεταξύ μας σεξουαλικό ενδιαφέρον" δήλωσε η 44χρονη ηθοποιός που γνώρισε τον Μάικλ όταν ήταν 13 χρονών.

"Δεν έκανε καμία κίνηση για να μου ξυπνήσει τις αισθήσεις".

Σε μια εποχή που οι γυναίκες τρελαίνονταν για τον Τζάκσον και "ήθελαν να πέσουν στην αγκαλιά του, πιστεύοντας ότι θα τους μάθει τα πάντα γύρω από το σέξ" η κολλητή του φίλη έρχεται να ανατρέψει την "εικόνα του σεξουαλικού ειδώλου".

"Όσο μεγάλωνε, τόσο πιο αντιξεσουαλικός γινόταν απέναντι μου" είπε η πάλαι ποτέ "διάσημη παρθένα" του Χόλιγουντ.

Αντιθέτως "ήταν περίεργος και ήθελε να μάθει για τους δεσμούς μου".

"Ήταν σαν μικρό παιδί που ξέρει μόνο τα βασικά. Και έχει απορίες για τα πάντα. Ποιο είναι το πρώτο βήμα, το δεύτερο"; Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αν λάβουμε όμως υπόψη μας ότι πρόκειται για κάποιον που ποτέ στην πραγματικότητα δεν αποχωρίστηκε τον αγαπημένο του χιμπατζή ( Bubble), δικαιολογείς την περιέργεια του.

Η Μπρούκ συναντήθηκε για τελευταία φορά με τον Μάικλ στο γάμο της Ελίζαμπεθ Τέιλορ το 1991.

" Τρυπώσαμε για να βγάλουμε φωτογραφίες δίπλα στο νυφικό της. Κάναμε σαν τα μικρά παιδιά που θέλουν να γίνουν παρανυφάκια. Ο Μάικλ έμεινε για πάντα κολλημένος την παιδική ηλικία"!