Διακοπές 5 αστέρων

06.07.2009
Μια χαρά τη βγάζουν οι celebrities και οι κοσμικοί! Ρόδο, Μύκονο, Ζάκυνθο... τα τελευταία Σαββατοκύριακα χάρισαν τη λάμψη τους σε αρκετά εγκαίνια ξενοδοχείων και κοσμικών εκδηλώσεων.

Μια χαρά τη βγάζουν οι celebrities και οι κοσμικοί! Ρόδο, Μύκονο, Ζάκυνθο... τα τελευταία Σαββατοκύριακα χάρισαν τη λάμψη τους σε αρκετά εγκαίνια ξενοδοχείων και κοσμικών εκδηλώσεων. Μετά το λαμπρό εορτασμό των 35 χρόνων του «Rodos Palace» και την επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου το ξενοδοχείο «Amathus Beach Hotel» της Ρόδου εγκαινίασε τις elite suites του με τη συμβολή του Γιώργου Ντάβλα και, φυσικά, «λαοθάλασσα» κοσμικών. Οι ημέρες ήταν άκρως χαλαρωτικές. Με spa όλη την ημέρα και μετά suaree (με το ένα μάτι γλαρωμένο από το πολύ μασάζ), με τον Ντάβλα να εξιστορεί θρυλικές ιστορίες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, που κατέληγαν σε τραγούδια με τη Γαρμπή και τον Σχοινά!

Ταυτόχρονα, στην άλλη πλευρά της Ελλάδας ο Γιάννης Καζανίδης μας ξενάγησε στα ανάκτορα του Λουδοβίκου, στο ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο «Mabely Grand Hotel» στη Ζάκυνθο. Εκεί και πάλι η Βουγιουκλάκη είχε την τιμητική της, αφού με μαντίλι στο κεφάλι ο διάσημος δημοσιοσχεσίτης αναφωνούσε «άλλος για τη βάρκα μας» και καλούσε τους επώνυμους να ανέβουν στο καΐκι για το Ναυάγιο. Μάλιστα, φρόντισε και για την απόλυτη ηρεμία μας, απαλλάσσοντάς μας από τα κινητά και το Internet! Τα λαμπρά εγκαίνια του ξενοδοχείου έγιναν με κανταδόρους και τοπικές μουσικές. Βέβαια, όπως διαβάσατε και άλλου εκτενώς, τα πυροτεχνήματα που έπεσαν δεν ήταν μόνο στον ουρανό... Έμαθα ότι και η Μύκονος είχε τα κοσμικά της, με τα εγκαίνια των καταστημάτων «Stavros Papadopoulos», αλλά, δυστυχώς, δεν ξέρω και πολλά να σας πω...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ