Στην Κύπρο για ριάλιτι;

28.07.2010
Δεν πρόλαβε να «ανασάνει» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να ξαναβρεί το κοινό του, και πάλι του... κλείνουν την πόρτα στον ΑΝΤ1.

Δεν πρόλαβε να «ανασάνει» ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να ξαναβρεί το κοινό του, και πάλι του... κλείνουν την πόρτα στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ραδιοφωνική εκπομπή του ολοκληρώνει τον κύκλο της και εκείνος βρίσκεται για μία ακόμη φορά χωρίς δουλειά. Το καλό το παλικάρι, όμως, ξέρει κι άλλο μονοπάτι...

Ηταν να μην πάρει φόρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Επέστρεψε δριμύτερος και αποφασισμένος να αφήσει πίσω του όλα και όλους όσοι τον πλήγωσαν όταν βρέθηκε εκτός τηλεοπτικής αγοράς.

Η εμπειρία του στην τηλεόραση του έχει μάθει να μην απογοητεύεται και, με τους κατάλληλους ελιγμούς, να επανέρχεται στην επικαιρότητα. Αυτό έκανε όλους αυτούς τους μήνες που είχε τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον ΑΝΤ1, ανανεώνοντας τη σχέση με το κοινό του, ενώ ήταν και το πιθανότερο φαβορί για το νέο «Big Brother». Μόνο που η οικονομική κρίση έβαλε αυτό το πρότζεκτ στο συρτάρι, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη ραδιοφωνική του εκπομπή, που έπεσε θύμα των περικοπών στο μπάτζετ. Κάποιοι όμως δεν ξεχνούν ότι ο Ανδρέας είναι ο «καθηγητής» των ριάλιτι στην Ελλάδα.

Έτσι, λοιπόν, η Κύπρος, που τώρα αρχίζει να δοκιμάζει αυτό το... φρούτο στο δικό της πρόγραμμα, επιθυμεί διακαώς να τον πάρει κοντά της. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αν και ο παρουσιαστής δεν αποκλείει μια νέα συνεργασία στην Ελλάδα, λαμβάνοντας όμως υπόψη του ότι τα παιχνίδια στα ελληνικά κανάλια είναι κορεσμένα, βλέπει με καλό μάτι την πρόταση υπευθύνων μεγάλου ιδιωτικού κυπριακού καναλιού. Άλλωστε δεν φοβάται το ρίσκο και έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα πρότζεκτ που του προτείνουν.

Οι Κύπριοι θέλουν τον «καθηγητή των ριάλιτι» κι εκείνος φαίνεται έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα.