Βανδή: Μόνη με τα παιδιά

16.07.2010
Μόνο του «κορίτσι πράμα» στα σοκάκια της Μυκόνου; Όχι, καλέ! Η Δέσποινα Βανδή είχε μόνο μία βδομάδα για διακοπές προτού ξεκινήσει τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα,

Μόνο του «κορίτσι πράμα» στα σοκάκια της Μυκόνου; Όχι, καλέ! Η Δέσποινα Βανδή είχε μόνο μία βδομάδα για διακοπές προτού ξεκινήσει τις συναυλίες της ανά την Ελλάδα, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε ακόμα επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε πήρε τον κουμπάρο της Κώστα Καπετανίδη, τα παιδιά της, και πήγε για ριλάξ εκεί όπου συχνάζουν όλοι οι επώνυμοι και το έχουν κάνει σημείο συνάντησης το καλοκαίρι.

Στο νησί που δεν κοιμάται ποτέ, αλλά και που οι ομορφιές του κυριολεκτικά σε μαγεύουν. Μόλις έπεσε η αυλαία στο «Τhalassa People’s stage», η δημοφιλής τραγουδίστρια θέλησε να γεμίσει τις μπαταρίες της και πήρε το πρώτο πλοίο της γραμμής. Βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου, καλοί φίλοι, καλό φαγητό... Ακόμα και η πειθαρχημένη στη δίαιτα Δέσποινα άφησε τη διατροφή της στο... σπίτι και χάρηκε λίγες μέρες διακοπών. Ευδιάθετη, χαιρετούσε τους φαν της που την πλησίαζαν στο δρόμο, ενώ αρκετές φορές μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.