Η Τζέιν Φοντα άλλαξε γόνατο!

18.06.2009
Καλό κατευόδιο στο αριστερό της γόνατο ευχήθηκε η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) πριν μπει στο χειρουργείο το πρωί της Τρίτης, 16 Ιουνίου.
Καλό κατευόδιο στο αριστερό της γόνατο ευχήθηκε η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) πριν μπει στο χειρουργείο το πρωί της Τρίτης, 16 Ιουνίου. Όπως έκανε γνωστό η ίδια, έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση για να της τοποθετηθεί "σιδερένια λάμα και κεραμική άρθρωση στο γόνατο της".

Όμως, η δημοφιλής ηθοποιός δεν έχασε το κέφι της και πριν ξεκινήσει η εγχείρηση, φρόντισε να ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες και χιουμοριστικά σχόλια για την κατάσταση της:

"Τα χάπια αρχίζουν να πιάνουν... Αντίο γονατάκι μου! Σε λίγο θα σε σφάξουν"! Μάλιστα, το σχόλιο συνοδεύονταν από μια φωτογραφία με το αριστερό της πόδι μαρκαρισμένο από τον γιατρό στο σωστό σημείο, για την αποφυγή λάθους!

Η 71χρονη ηθοποιός "έπλεξε το εγκώμιο του ποδιού", λέγοντας ότι της "ήταν πιστό και άντεξε" όλες τις ταλαιπωρίες που του επέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια. Ανεβαίνοντας βουνά, κάνοντας ποδηλασία, σκι, τρέξιμο, αλλά και τις αγαπημένες της ασκήσεις αερόμπικ.

Αποκάλυψε επίσης ότι στον πρώην σύζυγο της, Ροζέ Βαντίμ (Roger Vadim), "άρεσε να φιλάει το γόνατο της. Άλλωστε ήταν Γάλλος", διευκρινίζει. Παρόλα αυτά δεν στεναχωριέται που πλέον δεν θα φοράει "κοντές φούστες και σορτς", άλλωστε ποτέ δεν ήταν οπαδός του μίνι καθώς είχε αδυναμία στα παντελόνια.

Αν και οι γιατροί την προειδοποίησαν ότι με το καινούργιο γόνατο δεν θα μπορεί να γυμνάζεται τόσο σκληρά, εκείνη παραμένει αισιόδοξη: "Του χρόνου τέτοια εποχή θα έχω δημιουργήσει μια νέα σειρά ασκήσεων που θα βασίζονται στην ευλυγισία και την ενδυνάμωση των μυών και φυσικά θα τις εκτελώ η ίδια"! Προς το παρόν, πάντως και μέχρι αναρρώσει θα κινείται με καροτσάκι.