Χώρισε για 3η φορά ο Μπίλι Τζόελ

18.06.2009
Μετά από πέντε χρόνια γάμου ο τραγουδιστής Μπίλι Τζόελ(Billy Joel) και η γυναίκα του Κάτι Λι(Katie Lee) επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους.

Μετά από πέντε χρόνια γάμου ο τραγουδιστής Μπίλι Τζόελ (Billy Joel) και η γυναίκα του Κάτι Λι (Katie Lee) επιβεβαιώνουν τον χωρισμό τους. Μέσα από την κοινή δήλωση που εξέδωσαν τονίζουν "ότι παραμένουν φίλοι, διατηρώντας τον σεβασμό και την εκτίμηση ανάμεσα τους".

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης το 2004, στη βίλα του τραγουδιστή στον Λονγκ Άιλαντ της Νέα Υόρκης. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για τον 60χρονο Τζόελ και ο πρώτος για την πρώην 27χρονη γυναίκα του.

"Η διαφορά ηλικίας των 33χρόνων ήταν που οδήγησε το ζευγάρι στο χωρισμό", είπε φίλος του ζευγαριού στην "New York Daily News": "Αποξενώθηκαν. Είχαν διαφορετικά ενδιαφέροντα. Σε εκείνη άρεσε η κοσμική ζωή στην πόλη και σε εκείνον να ταξιδεύει με την μηχανή και το σκάφος του. Ο χωρισμός τους ήταν το φυσικό επακόλουθο"!

Η πρώτη που έμαθε για το διαζύγιο ήταν η κόρη του Τζόελ, Αλέξα Ρέι (Alexa Ray), την οποία είχε αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με την Κρίστι Μπρίνκλεϊ (Christie Brinkley), που κράτησε εννέα χρόνια, από το 1985 ως το 1994.

"Το είχα καταλάβει από διαίσθηση πριν μου το πει. Θα τον βοηθήσω να τα ξεπεράσει... Θα σταθώ δίπλα του! Ξέρω ότι είναι για το καλό του"!, δήλωσε η Αλέξα που είναι μόλις τέσσερα χρόνια νεώτερη από την πρώην μητριά της.

Ο πρώτος γάμος του Τζόελ ήταν με την πρώην μπίζνες μάνατζερ του, Ελίζαμπεθ Βέμπερ (Elizabeth Weber) και διήρκεσε από το 1971 ως το 1982.

Ο Μπίλι Τζόελ είναι ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς και συνθέτες της Αμερικής ενώ η Κάτι η οικοδέσποινα του πρώτου κύκλου του ριάλιτι σόου "Top-Chef", γευσιγνώστης και συγγραφέας.

Πριν από δύο χρόνια ο τραγουδιστής ηχογράφησε το τραγούδι "All my Life" και το αφιέρωσε στην γυναίκα του για την επέτειο του γάμου τους, ενώ η Κάτι είχε δηλώσει πέρυσι ότι θα ήθελε ένα παιδί από τον Τζόελ. Δυστυχώς όμως οι επιθυμίες τους δεν πραγματοποιήθηκαν.