Δεν έκατσαν να σκάσουν και γίνονται... Star!

24.06.2009
Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο, όπως όλα δείχνουν, έχει βάλει τελεία στη συνεργασία του με τον Alpha, για να μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη του Star στη θέση της Άννας Δρούζα.

Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο, όπως όλα δείχνουν, έχει βάλει τελεία στη συνεργασία του με τον Alpha, για να μετακομίσει στην απογευματινή ζώνη του Star στη θέση της Άννας Δρούζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιό τους στο Star θα είναι διετές και θα έχει και πλαφόν τηλεθέασης. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μετά το τέλος Ιουνίου, οπότε λήγει το συμβόλαιό τους με το κανάλι της Κάντζας. Τι έφταιξε, όμως, και το τηλεοπτικό δίδυμο αποφάσισε να προχωρήσει παρακάτω; Η μεγάλη κρίση στη συνεργασία των δύο παρουσιαστών με τον Alpha δημιουργήθηκε όταν αντιλήφθηκαν, κυρίως μετά την έλευση των Γερμανών, ότι δεν ήταν και οι δύο εξίσου αρεστοί στη διοίκηση. Με άλλα λόγια, οι υψηλά ιστάμενοι του καναλιού ενθουσιάστηκαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δεν έδειξαν όμως το ίδιο και στη Μαρία Μπακοδήμου. Από την άλλη πλευρά, το «Σιγά μην κάτσω να σκάσω» είχε τόσο μέτριες επιδόσεις, ώστε δεν τους έδινε το ατού του «αέρα» της επιτυχίας για να διαπραγματευτούν.

Ουσιαστικά, βέβαια, ο Φώτης ήταν εκείνος που αντιμετώπιζε όλο αυτόν τον καιρό το πιο... βασανιστικό δίλημμα. Και γιατί σας το λέμε αυτό; Γιατί σίγουρα ήθελε δύναμη ψυχής η απόφαση να μην κοιτάξει το προσωπικό του επαγγελματικό όφελος, αλλά να θελήσει να μπει στο χορό των μετεγγραφών και να προκαλέσει την τηλεοπτική του τύχη σε δύσκολους καιρούς, προκειμένου να μην εγκαταλείψει την καλή του φίλη και συνεργάτιδα. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα πέρασαν την πόρτα του Star Το ραντεβού τους κλείστηκε με την υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος Κοραλία Γεωργακοπούλου και διήρκεσε αρκετή ώρα.