Με κουμπάρα τη Λάσκαρη

25.06.2009
Η μεγάλη στιγμή που ο Γιάννης θα ντυθεί γαμπρός και θα παντρευτεί την αγαπημένη του και μάνα του παιδιού του Μαρία πλησιάζει.

Η μεγάλη στιγμή που ο Γιάννης θα ντυθεί γαμπρός και θα παντρευτεί την αγαπημένη του και μάνα του παιδιού του Μαρία πλησιάζει. Πληροφορίες μας θέλουν τον ηθοποιό να αποδέχθηκε την πρόταση της Ζωής Λάσκαρη να γίνει κουμπάρα τους. Και μπορεί ούτε το ίδιο το ζευγάρι να γνωρίζει ακόμα την ακριβή ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπουν να το προγραμματίσουν με ακρίβεια, αλλά η κουμπάρα βρέθηκε! Μια σκέψη τους είναι ο γάμος να γίνει κοντά στα Χριστούγεννα, ωστόσο, δεν αποκλείεται να δούμε τη Μαρία νυφούλα λίγο πριν από το επόμενο Πάσχα.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Ζωή Λάσκαρη, που θα εμφανιστούν το χειμώνα στην παράσταση «Το γλυκό πουλί της νιότης», βρέθηκαν πρόσφατα με παρέα στην Κρήτη κι εκεί η μεγάλη ηθοποιός του έκανε την πρόταση να είναι εκείνη που θα τους παντρέψει. Ο ηθοποιός, φυσικά, απάντησε καταφατικά και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό, αφού μια τέτοια κουμπαριά θα τη ζήλευε ο καθένας. Να σημειώσουμε ότι στην παρέα τους βρισκόταν και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει στον Γιάννη πολύτιμες συμβουλές για έναν επιτυχημένο έγγαμο βίο.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ