Και το όνομα αυτού... Κωνσταντίνος!

19.06.2009
Βαφτίσια για υψηλούς γονείς, νονούς και προσκεκλημένους έγιναν στην εκκλησία της Παναγίτσας στην Κηφισιά. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη βάφτισαν πριν από λίγες μέρες

Βαφτίσια για υψηλούς γονείς, νονούς και προσκεκλημένους έγιναν στην εκκλησία της Παναγίτσας στην Κηφισιά. Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη βάφτισαν πριν από λίγες μέρες το γιο τους, στον οποίο έδωσαν το όνομα Κωνσταντίνος. Προσκεκλημένοι ήταν λίγοι εκλεκτοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, αφού θέλησαν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας και τα επίμονα φλας των φωτογράφων και τέλεσαν το μυστήριο σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Νονά του μικρού ήταν η στενή οικογενειακή φίλη τους Πόπη Ροδοπούλου.

Γονείς και ανάδοχοι δέχτηκαν τις ευχές όλων όσοι τους τίμησαν με την παρουσία τους. Ανάμεσά τους διακρίναμε τον Θανάση Λάλα με την Άννα Δρούζα, τον Ανδρέα Κουρή, τον αδερφό του Νίκου Χατζηνικολάου, Στέργιο, το διευθυντή της εφημερίδας «Real News» Δημήτρη Μιχαλέλη και πολλούς ακόμη, που έδωσαν το «παρών» και στο τραπέζι που ακολούθησε μετά την τελετή σε αγαπημένο στέκι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια. Να τους ζήσει!