Στη γέφυρα της ομορφιάς

12.06.2009
Οπως κάθε χρόνο, ο ΑΝΤ1 παραμένει πιστός στο ραντεβού του με την ομορφιά! Φέτος, που γιορτάζει τα 20 χρόνια του, είπε να αλλάξει σελίδα και όσον αφορά τον 20ό Διαγωνισμό Ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2009. Έτσι, τίποτα δεν θα θυμίζει τις προηγούμενες χρονιές.

Από τη ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Οπως κάθε χρόνο, ο ΑΝΤ1 παραμένει πιστός στο ραντεβού του με την ομορφιά! Φέτος, που γιορτάζει τα 20 χρόνια του, είπε να αλλάξει σελίδα και όσον αφορά τον 20ό Διαγωνισμό Ομορφιάς για την ανάδειξη των Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2009. Έτσι, τίποτα δεν θα θυμίζει τις προηγούμενες χρονιές. Αεράκι ανανέωσης που ξεκίνησε με την απόφαση των υπευθύνων ο διαγωνισμός να μεταφερθεί από Μάιο σε Ιούνιο. Στη συνέχεια αποφάσισαν να μην αναθέσουν την παρουσίαση στην Τατιάνα Στεφανίδου, αλλά σε ένα εξίσου λαμπερό πρόσωπο, τη Βίκυ Καγιά. Επίσης, τα καλλιστεία παίρνουν αέρα πασαρέλας και όλα τα κορίτσια θα τα γνωρίσουμε κάνοντας ουσιαστικά μια μεγάλη επίδειξη μόδας, που θα έχει απ’ όλα, από μαγιό μέχρι βραδινές τουαλέτες. Αλλαγές υπάρχουν και στα δώρα για τα κορίτσια που θα πάρουν τους πολυπόθητους τίτλους. Εκτός, λοιπόν, από τα χρήματα και τα διαφημιστικά συμβόλαια, τις φιναλίστ φέτος περιμένουν μέχρι και 6 υποτροφίες, γιατί, όπως λέει και το «μότο» του σταθμού, «η ομορφιά είναι μόνο η αρχή»!

Αυτό το κάτι παραπάνω που θα κερδίσουν οι νικήτριες του 20ού Διαγωνισμού Ομορφιάς έρχεται από το Mediterranean College, το οποίο θα δωρίσει στις τρεις μεγάλες νικήτριες 3 ολοκληρωμένες υποτροφίες-bachelor στο αντικείμενο της επιλογής τους για τα τρία χρόνια που διαρκούν οι σπουδές. Επιπλέον, η εταιρεία Jet Academy θα προσφέρει 3 υποτροφίες εκπαίδευσης αεροσυνοδών στις κοπέλες που θα κερδίσουν τους τρεις αναπληρωματικούς τίτλους!