Ηλιάδη: ρούχα αξίας 30.000 ευρώ

12.06.2009
Ιδιαίτερα εντυπωσιακή αναμένεται η αυριανή πρεμιέρα της Αγγελικής Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη. Αν και με έντονα ακόμη τα σημάδια της ψυχικής ταλαιπωρίας των τελευταίων έξι μηνών, η τραγουδίστρια

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή αναμένεται η αυριανή πρεμιέρα της Αγγελικής Ηλιάδη στη Θεσσαλονίκη. Αν και με έντονα ακόμη τα σημάδια της ψυχικής ταλαιπωρίας των τελευταίων έξι μηνών, η τραγουδίστρια, λαμπερή και ανανεωμένη, θα διασκεδάσει τους Θεσσαλονικείς που θα βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο «Όραμα». Ήδη εδώ και μία εβδομάδα διαμένει σε μεγάλο ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας μαζί με τον τετράχρονο γιο της Μπάμπη.

Πολλά γράφτηκαν και ακόμη περισσότερα ειπώθηκαν για το πώς θα εμφανιστεί πάνω στην πίστα. Το ΛΟΙΠΟΝ σήμερα σας αποκαλύπτει τι άλλαξε στην εμφάνισή της την τελευταία στιγμή, αλλά και πόσο κόστισαν τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ποσό που δαπανήθηκε αγγίζει τις 30.000 ευρώ. Περίπου 17.000 ευρώ κοστίζει μόνο το ρούχο με το οποίο θα εμφανιστεί στο πρώτο πρόγραμμα. Πρόκειται για μια χρυσή φόρμα ζιβάγκο με ανοιχτή πλάτη, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, την οποία ετοίμασε αποκλειστικά για την τραγουδίστρια ο Χρήστος Πετρίδης, ιδιοκτήτης του οίκου Falliakos. Στη δεύτερή της εμφάνιση, αν και αρχικά είχε ακουστεί πως θα φορέσει ένα μαύρο φόρεμα, τελικά άλλαξε γνώμη και θα τη δούμε με μια στράπλες τουαλέτα Marc Jacobs σε γκρι-ασημί απόχρωση, για την οποία δαπανήθηκαν 7.500 ευρώ. Πώς θα συνδυαστούν τα δύο ρούχα;

Η Αγγελική Ηλιάδη θα φορέσει τρία ζευγάρια παπούτσια, τα οποία έχουν γίνει ειδική παραγγελία στα καταστήματα «Καλογήρου»: ένα χρυσό πέδιλo Atelier Cavalli, ένα ζευγάρι μποτάκι-πέδιλο Jimmy Choo από πύθωνα και ένα ζευγάρι γόβες Casadei από δέρμα φιδιού. Ωστόσο, η ίδια δεν αποκλείει κάποιες ημέρες να εμφανίζεται πιο casual στο δεύτερο πρόγραμμα.

Mια πρόγευση για το look της γνωστής τραγουδίστριας πάνω στην πίστα πήραμε από την αφίσα του νυχτερινού κέντρου. Η Αγγελική ζήτησε από τον κομμωτή της Στέφανο Βασιλάκη ένα ελαφρύ σπάσιμο στα μαλλιά και από το μακιγιέρ της Δημήτρη Δημητρούλη smoky βάψιμο στα μάτια και άτονα χείλη με φυσικό lip gloss. Και οι δύο συνεργάτες της μαζί με το στυλίστα Σωτήρη Τσαγδή βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάζουν την εμφάνισή της.