Νέο βιντεοκλίπ στην έρημο της Αριζόνα

17.06.2009
Ανανεωμένη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Αλήτισσα ψυχή» σε μουσική Γιάννη Κυφωνίδη και στίχους Βάγιας Καλαντζή.

Ανανεωμένη η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Αλήτισσα ψυχή» σε μουσική Γιάννη Κυφωνίδη και στίχους Βάγιας Καλαντζή. Υπό τις σκηνοθετικές υποδείξεις της Ελληνοαμερικανίδας σκηνοθέτριας Christine Crokos, που προσέγγισε το τραγούδι με εντελώς κινηματογραφική ματιά, και με την ενδυματολογική επιμέλεια της Patricia Field, γνωστής από το στάιλινγκ της επιτυχημένης σειράς και ταινίας «Sex and the City», η Άννα Βίσση πέρασε 2 μέρες γυρισμάτων στην έρημο της Αριζόνα!

Τα βιντεοκλίπ γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Αμερική, στο ειδυλλιακό Monument Valley, το σταυροδρόμι όπου συναντιούνται η Utah, το New Mexico, η Arizona και το Colorado.

Η Ελληνίδα σταρ εντυπωσίασε με τον επαγγελματισμό της, ενώ το κλίμα ήταν φιλικό, αφού είναι άλλωστε γνωστή η φιλία που έχει ήδη αναπτυχθεί ανάμεσα στην ίδια και τη διάσημη ενδυματολόγο Patricia Field. Το τραγούδι «Αλήτισσα ψυχή» φαίνεται να εκφράζει απόλυτα την Άννα Βίσση, αφού όπως η ίδια γράφει χαρακτηριστικά στο εισαγωγικό σημείωμα που υπάρχει στο βιντεοκλίπ:

«Κι όταν μια μέρα θα φύγω από δω,

Ένα θα είναι σίγουρο...

Πως έζησα τη ζωή που διάλεξα εγώ

Κι όχι κάποιος άλλος για μένα...

Και η αλήτισσα ψυχή μου θα το νιώθει έτσι όπως θα πετάει ελεύθερη».

Καυτό καλοκαίρι με περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο
Έπειτα από τέσσερα χρόνια η Άννα Βίσση επιστρέφει δυναμικά με μια σειρά από live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Το ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ SUMMER TOUR 2009, όπως ονομάζεται η περιοδεία της γνωστής τραγουδίστριας, θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» και θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στην Πάρο, στη Σαντορίνη αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ενώ θα την απολαύσουν ζωντανά και οι θαυμαστές της στην πατρίδα της, την Κύπρο!

Κατερίνα Παπακωστοπούλου