Γέννησε ξανά ο έγκυος άντρας!

10.06.2009
Την περασμένη Τρίτη το πρωί ο Τόμας Μπίτι, ο τρανσέξουαλ "έγκυος άντρας" έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την περασμένη Τρίτη το πρωί ο Τόμας Μπίτι (Thomas Beatie), ο τρανσέξουαλ "έγκυος άντρας" έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα με την εκπομπή του ABC, "20/20", η γέννα έγινε φυσιολογικά, ενώ ο Μπίτι και η σύζυγός του Νάνσυ, δεν έχουν αποφασίσει το όνομα του μωρού.

Η Νάνσυ πρόκειται να θηλάσει το νεογέννητο, όπως έκανε και με την κόρη τους Σούζαν, που γεννήθηκε το περασμένο Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης του Μπίτι έγινε τον περασμένο Νοέμβριο. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς (Barbara Walters), μετά τη γέννηση της κόρης του είχε σταματήσει να παίρνει αντρικές ορμόνες γιατί ήθελε να μπορεί να κάνει και δεύτερο παιδί. "Νιώθω καλά", είχε δηλώσει τότε.

Όπως είχε πει για πρώτη φορά στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) πέρυσι, ο Μπίτι, γεννήθηκε κορίτσι και ονομάζονταν Τρέισι, μέχρι που αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος του χειρουργικά και να αλλάξει επισήμως το φύλλο του από γυναίκα σε άντρα.

Παρότι έπαιρνε ορμόνες και ζούσε ως άντρας, είχε διατηρήσει τα εσωτερικά γυναικεία του όργανα με την ελπίδα να μείνει έγκυος κάποια μέρα. Όπως είχε πει τότε, η εγκυμοσύνη είναι μια ανθρώπινη επιθυμία και ως άνθρωπος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικά του παιδιά.

Η εγκυμοσύνη δεν τον έκανε να νιώθει περισσότερο "θηλυκός", είχε συμπληρώσει. "Δεν με κάνει να θέλω να ξυρίσω τα πόδια μου, ή κάτι τέτοιο", είχε πει στη Γουίνφρεϊ: "Είμαι άντρας, απλά τυχαίνει να είμαι έγκυος".