Η Αντζελίνα εκτόπισε την Όπρα!

04.06.2009
Την κορυφή της λίστας των 100 πιο ισχυρών διασημοτήτων του κόσμου του έγκριτου οικονομικού περιοδικού "Forbes", κατέκτησε για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).
Την κορυφή της λίστας των 100 πιο ισχυρών διασημοτήτων του κόσμου του έγκριτου οικονομικού περιοδικού "Forbes" κατέκτησε για πρώτη φορά η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

H σταρ που σήμερα γιορτάζει τα 34ά γενέθλια της, κατάφερε να εκτοπίσει στη δεύτερη θέση τη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey), που τα δύο τελευταία χρόνια κρατούσε γερά τα σκήπτρα της περίφημης λίστας.

Ωστόσο, τα έσοδα της ηθοποιού την χρονιά που πέρασε, έφτασαν τα 27 εκατομμύρια δολάρια, που δεν συγκρίνονται με 275 εκατομμύρια που δήλωσε η πρώτη κυρία της αμερικάνικης τηλεόρασης για το ίδιο διάστημα.

Παρόλα αυτά η Αντζελίνα αποδείχθηκε πιο ισχυρή, εξηγεί ο διευθυντής σύνταξης του οικονομικού περιοδικού "Forbes", Μάθιου Μίλερ (Matthew Miller): "Η κυρία Τζολί, απασχολεί τον τύπο σχεδόν καθημερινά, με την ηθοποιία της, τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ ( Brad Pitt), τα έξι της παιδιά αλλά και το φιλανθρωπικό της έργο.

Όλη αυτή την προβολή γύρω από το όνομα της είναι λογικό να την καθιστά προσωπικότητα με ισχυρή επιρροή στον κόσμο. Το κασέ της ανεβαίνει συνεχώς, πάντα γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες και γίνεται ολοένα και πιο επιλεκτική στην δουλειά της. Για όλους αυτούς τους λόγους, η κυρία Τζολί, που φροντίζει η ίδια τα παιδιά της μαζί με τον σύντροφο της Μπραντ Πιτ, ξεπέρασε την κυρία Γουίνφρεϊ αν και τα έσοδα της ήταν κατά πολύ λιγότερα".

Στην τρίτη θέση του "τοπ-5" συναντάμε την Μαντόνα (Madonna), που με την επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία της "Hard Candy" και το διαζύγιο της από τον σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι, κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα αλλά και 110 εκατομμύρια δολάρια.

Η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ (Beyonce), με έσοδα 87 εκατομμύρια δολάρια, ανέβηκε στην 4ή θέση, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνει ο δημοφιλής παίκτης του γκολφ Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods), επίσης με 110 εκατομμύρια δολάρια, όπως και η Μαντόνα, ο οποίος όμως ήταν πέρυσι στη δεύτερη θέση.

O σύντροφος της Αντζελίνα, 45χρονος Μπραντ τερμάτισε στην 9ή θέση με αποδοχές 25 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η πρώην γυναίκα Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κατάφερε να το ξεπεράσει οριακά, κατακτώντας την 8η θέση με εισοδήματα 28 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη 49η θέση βρίσκεται ο Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) ως ο διασημότερος άνθρωπος του πλανήτη, καταφέρνοντας να γίνει ο πρώτος πολιτικός που εμφανίζεται στην ιστορία της λίστα Forbes.

Εντωμεταξύ ο εκπρόσωπος των Μπραντζελίνα διέψευσε τις φήμες περί "επίσημου" χωρισμού τους που δημοσιεύτηκαν αρχικά από το "National Enquirer" την Τετάρτη:

"Τα δημοσιεύματα των ταμπλόιντ δεν είναι αληθινά, ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας. Το ζευγάρι διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή του και δεν υπάρχει κανένα σύννεφο πάνω από την σχέση τους".

Το "Enquirer", ανέφερε λεπτομέρειες από έναν υποτιθέμενο καυγά που έκανε το ζευγάρι στις Κάννες, λίγο πριν τη λαμπερή εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί, ενισχύοντας τα δημοσιεύματα, που εμφανίζονταν συχνά τον τελευταίο καιρό στα κουτσομπολίστικα περιοδικά, τα οποία ισχυρίζονταν ότι το λαμπερό ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.

Επιπλέον κάποια απ' αυτά τα έντυπα ήθελαν τον Μπραντ και την Αντζελίνα να φτάνουν στο δικαστήριο για να μοιράσουν την περιουσία τους, που ξεπερνά τα 200 εκατομύρια δολάρια και φυσικά την κηδεμονία των έξι παιδιών τους.

Όμως όσοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους Μπραντζελίνα, που είναι μαζί από το 2005, στο κινηματογραφικό φεστιβάλ των Καννών, έχουν να λένε για το πόσο όμορφοι κι ευτυχισμένοι έδειχναν και για τις δημόσιες αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλασσαν.