Ραντεβού-μυστήριο στο Μega

05.06.2009
Οταν πριν από μερικές μέρες κάποιοι είδαν τη γνωστή παρουσιάστρια να περνάει την πόρτα του Mega, άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες ότι θέλουν να την πείσουν να συμπράξει ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον «Όμορφο κόσμο το πρωί»!

Οταν πριν από μερικές μέρες κάποιοι είδαν τη γνωστή παρουσιάστρια να περνάει την πόρτα του Mega, άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες ότι θέλουν να την πείσουν να συμπράξει ξανά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον «Όμορφο κόσμο το πρωί»!

Στη σόουμπιζ και την τηλεόραση όλες οι συμμαχίες επιτρέπονται για το καλό της τηλεθέασης. Στην περίπτωση, όμως, της Ράνιας Θρασκιά αυτό δεν ισχύει, αφού όταν πει κάτι, δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Πόσο μάλιστα τώρα, που και επιτυχημένη είναι και ευτυχισμένη, καθώς περίπου τον Ιούλιο περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο.

Παράλληλα, όμως, τρέχουν και τα επαγγελματικά της. Η ίδια έχει δηλώσει ότι το «Κοιτάω μπροστά» έκανε με επιτυχία τον κύκλο του και ότι πλέον σκέφτεται άλλα concept εκπομπών. Βέβαια, το μόνο σίγουρο έιναι ότι θα συζητήσει πρώτα με το Αlter. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ίδια θέλει βραδινό σόου, ενώ το Alter την προορίζει για το πρωινό, αφού φαίνεται ότι η Μαριέττα Χρουσαλά θα μετακινηθεί σε άλλη ζώνη, καθώς η τηλεθέαση της εκπομπής της ήταν απογοητευτική.

Η πρόταση από το Μεγάλο Κανάλι
Tι ήθελε, λοιπόν, στο Mega και στο γραφείο υψηλόβαθμου στελέχους του σταθμού; Η απάντηση είναι ότι στο Μεγάλο Κανάλι ψάχνουν γυναίκα για να εμφανίζεται στο πλευρό του Γρηγόρη, αν τελικά δεν βρεθεί κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει, καθώς εκείνος έχει δηλώσει ότι νιώθει κουρασμένος. Η ίδια η Ράνια βέβαια έχει δηλώσει ότι δεν θα ξαναέκανε εκπομπή με τον Γρηγόρη, αφού έχει ήδη δοκιμαστεί μόνη της και έχει καταφέρει να πάρει τα εύσημα. Ως επαγγελματίας, όμως, οφείλει να εξετάζει όλες τις προτάσεις.

Η πρόταση του Μega αφορά την παρουσίαση της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, που θέλουν να καθιερώσουν στο κανάλι από την επόμενη σεζόν, ή ένα τηλεπαιχνίδι. Οι ιθύνοντες του Mega δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να της μιλήσουν για τον «Όμορφο κόσμο», αφού γνωρίζουν την άποψή της. Το σίγουρο όμως είναι ότι θέλουν πάλι τη Θρασκιά στο Mega, γιατί είναι ένας ισχυρός «άσος», που παίζει γερά στις τηλεθεάσεις. Τα θέμα αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στον Ιούλιο οπότε και λήγει το συμβόλαιό της με το Alter, αν και οι καλά γνωρίζοντες λένε πως ήδη κλίνει προς το κανάλι που της έδωσε την ευκαιρία να... κοιτάξει μπροστά και την εμπιστεύτηκε.