Φτάνει μόνο η αγάπη;

26.05.2009
Μα καλά, είναι δυνατόν να γράφουμε για Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα και να μην αναφέρουμε τη Θεσσαλονίκη;

Μα καλά, είναι δυνατόν να γράφουμε για Λονδίνο, Παρίσι και Μόσχα και να μην αναφέρουμε τη Θεσσαλονίκη; Εξάλλου, εκεί πάνω διασκεδάζετε ακόμα περισσότερο και σας ζηλεύουμε!

Κι επειδή τώρα τελευταία έχω αρχίσει να γνωρίζω του κοσμικούς της συμπρωτεύουσας, πρέπει να σας πω πως αρχίζω να πιστεύω πως είναι και ιδιαίτερα large! Οι κυρίες ντύνονται με φορέματα-υπερπαραγωγές και πανάκριβα κοσμήματα και οι κύριοι είναι larger than life. Είναι αλήθεια; Δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά ακόμα... Αλλά σε δύο καλέσματα που παρευρέθηκα πρέπει να σας πω πως δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα τα κολωνακιώτικα events! Η Τένια Μακρή παρουσίασε το βιβλίο της «Φτάνει μόνο η αγάπη;» στον «Ιανό» και αμέσως μετά, παρουσία γνωστών προσώπων και επωνύμων, πήγαν στο «Bar του Μύλου» για να γιορτάσουν την αγάπη! Στο after party είπαν λίγα λόγια ο κοσμικός νομάρχης, αλλά και το κορίτσι της διπλανής πόρτας (!) Μαριέττα Χρουσαλά.

Μία μέρα ανάπαυση και πάλι στο «Bar του Μύλου» (κοσμικό στέκι πρέπει να είναι αυτό...). Αυτή τη φορά οι κυρίες έβγαλαν τις γούνες και με trendy εμφάνιση πήγαν να συναντήσουν το μετρ της κομμωτικής Τρύφωνα Σαμαρά, ο οποίος μαζί με τους τρεις διασημότερους σχεδιαστές μόδας της Θεσσαλονίκης παρουσίασε το ημερολόγιό του. Μιας και ανέφερα σχεδιαστές, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που ντύνει την αφρόκρεμα των κυριών της Θεσσαλονίκης, ο Nikolas, παρουσίασε τη νέα του collection σε ενα φιλανθρωπικό fashion show, που κέντρισε το ενδιαφέρον της κοσμικής ζωής. Βέβαια, πάλι καλά που ο κοσμικός τροχονόμος της συμπρωτεύουσας Κώστας Μιναρετζής έβαλε το χεράκι του για να τους συντονίσει όλους και να δούμε λίγη από την big city social life της συμπρωτεύουσας!