Καρβέλας: Πάει για TV σταρ στον Alpha;

22.05.2009
Mπορεί η Αννίτα Πάνια να περνάει καλά με τα «Παρατράγουδά» της, αλλά και ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται ότι θέλει τη δική του εκπομπή και γιατί όχι και την αγαπημένη του κοντά του.

Mπορεί η Αννίτα Πάνια να περνάει καλά με τα «Παρατράγουδά» της, αλλά και ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται ότι θέλει τη δική του εκπομπή και γιατί όχι και την αγαπημένη του κοντά του. Άλλωστε, υπολόγιζαν να κάνουν μια εκπομπή μαζί στο Alter, αλλά το σχέδιο ναυάγησε. Τελικά, θα τους δούμε μαζί ή θα τους χωρίσει η TV;

Είναι γνωστό σε όλους ότι στην εκπομπή «Αϋπνίες» σημαντικό ρόλο έπαιζε και ο σύζυγος της Αννίτας, ο Νίκος Καρβέλας. Μάλιστα, καλλιτεχνικές πηγές έλεγαν ότι τα σουξέ των «ταλέντων» τα έγραφε ο ίδιος, γι’ αυτό είχαν μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Τη σεζόν που μας πέρασε το διάσημο ζευγάρι θέλησε, τελειώνοντας οι «Αϋπνίες», να κάνει κάτι διαφορετικό: ένα μουσικό ριάλιτι με καινούργια πρόσωπα στην επιτροπή αξιολόγησης, κάτι σαν το παλιό «Να η ευκαιρία».

Μάλιστα, τότε είχε ακουστεί ότι στην επιτροπή θα συμμετείχαν ο Λευτέρης Πανταζής, η Ελένη Φιλίνη και ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Τελικά, όμως, το Alter δεν διακινδύνευσε να αλλάξει στυλ και ύφος η Αννίτα, οπότε το δημοφιλές ζευγάρι έμεινε μετέωρο.

Έτσι, όλοι περιμένουν να δουν τι πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιο της Αννίτας. Κι αυτό γιατί, όπως ακούγεται, ο Νίκος Καρβέλας έχει προτείνει τη συγκεκριμένη εκπομπή στον Alpha.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Ναταλία Γερμανού ήταν η γέφυρα επικοινωνίας του Νίκου με τους Γερμανούς του Alpha, οι οποίοι αναζητούν πρωτότυπα concept για τηλεπαιχνίδια και μουσικά ριάλιτι. Φυσικά, ο Νίκος Καρβέλας είναι ένα άφθαρτο πρόσωπο στην τηλεόραση, έχει αποδείξει ότι έχει πρωτότυπες ιδέες και σίγουρα και αυτή η ιδέα του θα κρύβει πολλές εκπλήξεις! Ήδη, λοιπόν, στα τηλεοπτικά πηγαδάκια συζητούν για το τι μέλλει γενέσθαι με την Αννίτα Πάνια και αν θα μείνει στη σιγουριά του Alter ή θα ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Κάντζα. Η Αννίτα αγαπάει μεν τα «Παρατράγουδά» της και εκτιμάει το κανάλι, με το οποίο συνεργάζεται εδώ και 8 χρόνια, αλλά νιώθει ότι θέλει να κάνει και κάτι άλλο. Περιμένει, λοιπόν, να δει αν οι υπεύθυνοι του Alter θα της προτείνουν αλλαγές και να συζητήσει πρώτα μαζί τους.

Από κει και πέρα και ανάλογα με την έκβαση των διαπραγματεύσεων του αγαπημένου της συζύγου με τον Alpha, θα αποφασίσει αν θα προτιμήσει την πεπατημένη ή θα... δοκιμαστεί σε άλλα χωράφια.