Ελεύθερες και ωραίες

25.05.2009
Ένας χωρισμός σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά όταν βρίσκεσαι κάτω από τα αδηφάγα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις... Και δεν εννοούμε, φυσικά, ότι κάποιες επώνυμες κυρίες χάρηκαν με το διαζύγιό τους.

Από τον Γιάννη Πολέμη

Ένας χωρισμός σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά όταν βρίσκεσαι κάτω από τα αδηφάγα φώτα της δημοσιότητας. Πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις... Και δεν εννοούμε, φυσικά, ότι κάποιες επώνυμες κυρίες χάρηκαν με το διαζύγιό τους. Αλλά ότι στη ζωή τους άνοιξαν νέοι δρόμοι και οι ίδιες απέδειξαν στον κοινωνικό τους περίγυρο και στον εαυτό τους ότι περνούν και μόνες τους καλά! Το κυριότερο; Ότι παραμένουν δημιουργικές και ανεξάρτητες.

Γλυκιά σαν Karamella
Αφοσίωση στην οικογένεια, αγάπη στον αθλητισμό, επικοινωνιακό χάρισμα. Αυτά χαρακτηρίζουν απόλυτα την Αγάπη Βαρδινογιάννη. Κρατώντας απόλυτα χαμηλούς και αξιοπρεπείς τόνους μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, η classy κυρία της ελληνικής high life δεν ξεχωρίζει μόνο για τα πανέμορφα μάτια της, αλλά και για τις δραστηριότητες της. Επί πολλά χρόνια πρόεδρος του σωματείου «Καλλιπάτειρα» έχει οδηγήσει πολλά βήματα μπροστά τον ελληνικό αθλητισμό, ενώ είναι αρκετές και οι φιλανθρωπικές της δραστηριότητες.

Παρά το χωρισμό της, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον κ. Βαρδινογιάννη, καθώς μαζί έχουν αποκτήσει και τρία πολυαγαπημένα παιδιά: τον Παύλο, τον Νίκο και τη Χρυσή.

Τα τελευταία χρόνια η Αγάπη Βαρδινογιάννη απέδειξε τις επικοινωνιακές της δυνατότητες, αλλά και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο, δημιουργώντας τη διαφημιστική εταιρεία Karamella, που, αν και σχετικά καινούργια, διεκδικεί δυναμικό μερίδιο της αγοράς.

Στον ελεύθερό της χρόνο η κ. Βαρδινογιάννη πραγματοποιεί επιλεκτικές εξόδους σε σικ στέκια για φαγητό αρκετές φορές με την κολλητή της φίλη Ελένη Κόκκαλη. Της αρέσει πολύ η γυμναστική και ιδιαίτερα τα θαλάσσια σπορ, ενώ όταν οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, πραγματοποιεί ταξίδια-αστραπή σε αγαπημένες της πόλεις, όπως είναι το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη.

Απόλυτα αφοσιωμένη στη δημοσιογραφία
Αθόρυβα και χωρίς εντάσεις τελείωσε ο γάμος του Νίκου Χατζηνικολάου και της Έλενας Κατρίτση. Η λαμπερή δημοσιογράφος δεν έχει ξαναπαντρευτεί μέχρι σήμερα, ούτε φυσικά επιβεβαιώθηκε κάποιος από τους υποτιθέμενους δεσμούς της. Ο άνκορμαν του Alter και η παρουσιάστρια της ΝΕΤ διατηρούν άριστες σχέσεις. Απόδειξη πως όταν η Έλενα αποχώρησε από το Mega, βρήκε φιλοξενία στην τηλεοπτική στέγη του Alpha, όπου τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε την προεδρία του κανάλιου. Σήμερα η Έλενα Κατρίτση είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο γιο της Πάνο, αλλά και στην εκπομπή «Προσωπικά» που παρουσιάζει μια φορά την εβδομάδα μέσα από τη δημόσια τηλεόραση.

Εντατική γυμναστική
Πέντε χρόνια μετράει το διαζύγιο της γνωστής κοσμικής κυρίας Νάντιας Παπαϊωάννου με τον κυπριακής καταγωγής επιχειρηματία κ. Δωρίτη. Το μόνο κοινό στοιχείο του ζευγαριού σήμερα είναι ο 18άχρονος γιος τους, που σπουδάζει στο Λονδίνο και τον οποίο υπεραγαπούν και οι δύο.

Μετά το διαζύγιό τους η Νάντια Παπαϊωάννου στράφηκε δυναμικά προς νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και συγκεκριμένα στο χώρο του real estate. Σήμερα θεωρείται από τις υπολογίσιμες παίκτριες στην αγορά ακινήτων, με πολλά κερδοφόρα deals να φέρουν την υπογραφή της.

Έχει μεγάλη αγάπη για τη γυμναστική και ιδιαίτερα στο κολύμπι, γι’ αυτό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο τους καλοκαιρινούς μήνες βρίσκεται στην prive παραλία του «Αστέρα». Πραγματοποιεί σύχνα εξόδους για φαγητό με τις κολλητές της φίλες Έλενα Σαμούχου και Όλγα Λαϊνοπούλου στο «Villa Mercedes», αλλά και στο «Meza Luna» στη Βουλιαγμένη, ενώ τα μεσημέρια συχνάζει στο «Patron», το κλασικό «in» στέκι του Ψυχικού.

Τα βρήκαν στη Θεσσαλονίκη
Μόλις πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Les Lazaristes» στη Θεσσαλονίκη η πρώτη συνάντηση της Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον πρώην σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο. Το ζευγάρι μετά το πολύκροτο διαζύγιό του είχε διακόψει κάθε επικοινωνία και για δύο χρόνια μιλούσαν μόνο με SMS και αποκλειστικά για θέματα που αφορούσαν την κόρη τους. Ωστόσο, πρόσφατα τα βρήκαν και πλέον, αφού έχουν διευθετηθεί και τα οικονομικά, οι σχέσεις τους είναι καλές και πολιτισμένες.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου μετά το χωρισμό της και έπειτα από ένα διάλειμμα με έντεχνες επιλογές επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη, το λαϊκό τραγούδι. Σημαντικές δισκογραφικές αλλά και καλλιτεχνικές συνεργασίες, με κορυφαία αυτή με τον Μίκη Θεοδωράκη, έχουν σημαδέψει την καριέρα της. Όσον αφορά τα προσωπικά της, της έχουν... χρεώσει πολλές σχέσεις. Ωστόσο, η μόνη που έχει παραδεχθεί η ίδια ?και πάλι με έμμεσο τρόπο? ήταν με τον επιχειρηματία πολυτελών αυτοκινήτων Σέρρο Μύρτα.

Tην κέρδισε η μόδα
Είναι μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες του κοσμικού χώρου και έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα τόσο με τις επαγγελματικές της επιτυχίες όσο και με τα προσωπικά της. Η Έλζα Πατσαδέλη στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον επιχειρηματία Παύλο Παπαδογιαννάκη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κορούλες, που κατά γενική ομολογία είναι αληθινές κούκλες! Μετά το οριστικό της διαζύγιο έριξε μεγάλο βάρος στη δουλειά της και δραστηριοποιήθηκε ως fashion editor σε μερικά από τα πιο δημοφιλή γυναικεία περιοδικά. Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια και συχνά ταξιδεύει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Αγαπημένος της προορισμός είναι η Μύκονος, αφού εκεί έχει περάσει μερικά από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της. Κολλητή της είναι η επιχειρηματίας Νταίζη Μανιατοπούλου, με την οποία τη βλέπουμε συχνά σε εξόδους σε γνωστά στέκια της Αθήνας, αλλά και στα πιο λαμπερά πάρτι.

Τέλος στο σίριαλ των επανασυνδέσεων
Εδώ και πάρα πολύ καιρό Χριστίνα Παππά και Κλαούντιο Κολντεμπέλα έδωσαν οριστικό και αμετάκλητο τέλος στο γάμος τους έπειτα από ένα ατελείωτο σίριαλ χωρισμών και επανασυνδέσεων. Αρχικά η απόσταση και στη συνέχεια η διάσταση απόψεων ήταν οι κύριοι λόγοι του χωρισμού.

Η Χριστίνα τον πρώτο καιρό βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του μοντέλου Νίκου Αναδιώτη, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με τον πρώην της Σαμπρίνας Παναγιώτη Λιαδέλη. Σήμερα είναι πάλι μόνη της και ασχολείται με τις επιχειρήσεις catering που διαθέτει. Αυτή την περίοδο συζητά και την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση σε ένα καινούργιο δραματικό σίριαλ. Πρώτη προτεραιότητα για τη Χριστίνα είναι πάντα ο γιος της Δημήτρης, με τον οποίο θα περάσουν και φέτος μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Μύκονο.

Η επιστροφή της στην TV...
Ο χωρισμός της ήταν από τους πιο συζητημένους της σόουμπιζ, με τον πρώην πλέον σύζυγό της Αλέξη Κούγια να δηλώνει πως το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να κάνει καριέρα σαν τηλεπαρουσιάστρια. Η πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό Star ήρθε στην Εύη Βατίδου, όχι όμως και τα νούμερα.... Μέσος όρος γύρω στο 10% ως παρτενέρ του Δημήτρη Παπανώτα και γύρω στο 5% από τη θέση της συμπαρουσιάστριας του Ανδρέα Μικρούτσικου. Αφού αποφασίστηκαν οι λεπτομέρειες του διαζυγίου τους, Αλέξης Κούγιας και Εύη Βατίδου διατηρούν τυπικά καλές σχέσεις για χάρη των δύο παιδιών τους, του Χρήστου και της Μάιρας. Αν και βρέθηκαν και οι δύο στη Μύκονο το Πάσχα, απέφυγαν να συναντηθούν. Η κ. Βατίδου έχει μειώσει τις βραδινές εξόδους του πρώτου καιρού μετά το χωρισμό της, αλλά δεν λέει «όχι» σε ένα δείπνο στο «Balthazar» ή σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τα Σαββατοκύριακα. Όταν δεν δουλεύει, ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τα παιδιά της.

Ξετυλίγοντας το ταλέντο της
Δύσκολες στιγμές πέρασε η Στέλλα Καπεζάνου μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Φιξ, γεγονός στο οποίο ακόμη και σήμερα αποφεύγει να αναφέρεται δημόσια. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της πριν από μερικούς μήνες το μόνο που ανέφερε ήταν: «Η πορεία του γάμου μας ήταν προδιαγεγραμμένη, περισσότερα πράγματα μας χώριζαν παρά μας ένωναν», επισημαίνοντας ωστόσο πως το παιδί που απέκτησαν, ο Κάρολος, θα τους ενώνει για πάντα. Στη συνέχεια η Στέλλα έζησε ένα θυελλώδη, αλλά σύντομο έρωτα με τον «Mr Mercedes» Μανόλη Λαϊνόπουλο. Πλέον αφιερώνει όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά της, εκτός από το γιο της, και στη ζωγραφική. «Spoil your baby» λέγεται το καινούργιο της εγχείρημα, που δεν είναι άλλο από παιδικούς πίνακες, τους οποίους η κοσμική κυρία δημιουργεί κατόπιν παραγγελίας. Το «spoil your baby» ειδικεύεται σε δώρα για παιδικά πάρτι και μπομπονιέρες. Κατά τα άλλα, η κ. Καπεζάνου συνεχίζει να λατρεύει τη Μύκονο και τα καλοκαίρια επισκέπτεται συχνά το νησί των Ανέμων.