Η Μιράντα αρραβωνιάστηκε την καλή της

18.05.2009
Η σταρ του "Sex and the City", Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τη σύντροφο της και ακτιβίστρια, Κριστίν Μαρινόνι ( Chistine Marinoni) τον περασμένο μήνα.

Η σταρ του "Sex and the City", Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τη σύντροφο της και ακτιβίστρια, Κριστίν Μαρινόνι ( Chistine Marinoni) τον περασμένο μήνα.

Η τηλεοπτική Μιράντα, δημοσιοποίησε το γεγονός την Κυριακή 17 Μαΐου, σε συγκέντρωση που έγινε στην Νέα Υόρκη για τα δικαιώματα των γκέι ζευγαριών με τίτλο: "Αγάπη, ειρήνη και γάμος - Αγώνας για την ισότητα των ομοφυλόφιλων".

Η Σίνθια και η Κριστίν είναι ζευγάρι εδώ και έξι χρόνια. Το 2006, η Νίξον διαγνώστηκε με τον καρκίνο στο στήθος, για τον οποίο χειρουργήθηκε και έκανε θεραπεία με ακτινοβολίες. Αυτή η περιπέτεια της υγείας της ήταν που την ώθησε να κοινοποιήσει τη σχέση της και την αφοσίωση της στην Μαρινόνι.

Ο χωρισμός της από τον καθηγητή αγγλικής φιλολογίας, Ντάνι Μόουζες (Danny Mozes) το 2003, μετά από 15 χρόνια γάμου, προκειμένου να δημιουργήσει δεσμό με μια γυναίκα, είχε προκαλέσει αίσθηση στους καλλιτεχνικούς κύκλους.

Όμως η ίδια δήλωσε σε συνέντευξη που έδωσε το 2007, ότι τίποτα δεν νοιώθει να έχει αλλάξει: "Μια ζωή ήμουν με άντρες. Δεν μου είχε τύχει να ερωτευτώ γυναίκα. Όταν όμως συνέβη, δεν μου φάνηκε παράξενο. Είμαι απλά μια γυναίκα που ερωτεύτηκε μια άλλη"!

Στο πλαίσιο της κυριακάτικης εκδήλωσης, η 43χρονη Νίξον, που είναι μητέρα δύο παιδιών, της 14χρονης Σαμάνθα και του 8χρονου Τσαρλς, ανακοίνωσε στο συγκεντρωμένο πλήθος: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι τον περασμένο μήνα αρραβωνιάστηκα την Κριστίν".

Στη συνέχεια έδειξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων ενώ δεν έκρυψε ότι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας όταν επιτραπούν οι γάμοι μεταξύ των ομοφυλόφιλων στην Νέα Υόρκη.

"Δεν θέλω να κάνω μια παρωδία γάμου. Θέλω να παντρευτώ κανονικά, με όλες τις νομικές διαδικασίες", δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Θέλω έναν κλειστό γάμο, στο Βερμόντ, κάτω απ' τα κιτρινισμένα φθινοπωρινά φύλλα, μόνο με συγγενείς και φίλους", είπε.

Η συγκέντρωση είχε στόχο την προώθηση του νέου νομοσχεδίου του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Ντέιβιντ Πάτερσον (David Paterson) που στηρίζει τα ίσα δικαιώματα μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετερόφυλων ζευγαριών.

Τις επιλογές της Νίξον, φαίνεται ότι εγκρίνει και η συμπρωταγωνίστρια της, Κρίστεν Ντέιβιντ (Kristen Davis). H τηλεοπτική "Σάρλοτ", αν και εμφανίζεται ως η συντηρητική της δημοφιλούς παρέας του "Sex and the City", στην αληθινή ζωή στηρίζει τα δικαιώματα των γκέι φροντίζοντας πάντα να δίνει το παρόν!