Μυσταγωγική εμπειρία

18.05.2009
Επιτέλους, ένα event που θα μας μείνει αξέχαστο. Κουραστήκαμε όλοι πλέον να πηγαίνουμε σε καλέσματα στα οποία δεν βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο.

Επιτέλους, ένα event που θα μας μείνει αξέχαστο. Κουραστήκαμε όλοι πλέον να πηγαίνουμε σε καλέσματα στα οποία δεν βλέπουμε κάτι ιδιαίτερο. Δύο μπαλόνια και μια καλλίγραμμη σιλουέτα να σου λέει «καλώς ήρθατε» δεν αποτελoύν λόγο για να βάλεις το «κοσμικό κοστούμι» που πάει σετ με το «αστραφτερό, αλλά βαλσαμωμένο χαμόγελο».

Το Drambuie έκανε τη διαφορά κάνοντάς μας check in στο μυστηριακό του κόσμο. Ένα από τα παλιότερα ξενοδοχεία της Αθήνας (πρέπει να ήταν το «Art Hotel») μεταμορφώθηκε εξολοκλήρου για μια βραδιά σε ένα elegant club. Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα εντυπωσιακότερα events των τελευταίων ετών. Όλα ήταν διαφορετικά και πρωτόγνωρα! Το lobby έγινε ένα μοναδικό dance floor, το οποίο θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο μοντέρνα clubs της Νέας Υόρκης, ενώ τα 10 δωμάτια του πρώτου ορόφου έγιναν πύλες για ένα διαφορετικό ταξίδι στο μυστηριακό κόσμο του Drambuie. Πορτρέτα που ζωντάνευαν αναπάντεχα μπροστά στα μάτια μας, παλιοί χάρτες, επιστολές και διαδρομές που χάνονταν στο παρελθόν, σκοτεινά δωμάτια με κρυφά μηνύματα και laser στο πάτωμα, που σε έβαζαν σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, και installations, που έγιναν αφορμή για μοναδικά ταξίδια στο χρόνο και το χώρο. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι καλεσμένοι ήταν ανάλογου επιπέδου. Τα πιο hip πρόσωπα των Αθηνών μαζί με ηθοποιούς, μοντέλα και κοσμικούς χόρεψαν μέχρι το πρωί. Αυτό ήταν που είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γιατί, ενώ θα μπορούσαν να απολαύσουν το Drambuie Libertine τους και να συνεχίσουν την κοσμική περαντζάδα (φορτωμένη η συγκεκριμένη μέρα), έκατσαν μέχρι αργά χορεύοντας στις dance μουσικές του Γρηγόρη Σαμουρκάσογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ